Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti organisoi toimintojaan uudelleen

Kauppalehti organisoi toimintojaan uudelleen

Alma Media Oyj       Lehdistötiedote         29.11.2012 klo 15.45

KAUPPALEHTI ORGANISOI TOIMINTOJAAN UUDELLEEN

Kauppalehti Oy:ssä aloitetaan yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat yhtiön koko henkilöstöä lukuun ottamatta Tietopalvelut ja Verkkokehitys – osastojen työntekijöitä. Neuvottelun piirissä on yhteensä 129 henkilöä. Yhtiö arvioi, että suunnitelluilla muutoksilla voi olla henkilövaikutuksia ja että työn määrä voi vähentyä enimmillään 9 henkilötyövuoden verran.

Syntynyt neuvottelutarve johtuu siitä, että mediayhtiöiden toimintaympäristö on muuttunut nopeasti ja sen arvioidaan muuttuvan edelleen seuraavina vuosina. Kauppalehti on digitaalisen medialiiketoiminnan edelläkävijä Suomessa ja haluaa olla voittajamedia jatkossakin. Digitaalinen murros edellyttää vielä nykyistä joustavampia toimintamalleja ja vahvempaa kehitysotetta. Tästä johtuen yhtiö suunnittelee uudelleenorganisointia sekä työtapojen ja toimintaprosessien muuttamista entistä tehokkaimmiksi ja kilpailukykyisemmiksi. Suunnitellut uudistukset koskevat sekä toimitusta että myynti- ja markkinointiosastoja.
                     
Lisätietoja:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Kauppalehti Oy, puh. +358 500 511036,
juha-petri.loimovuori@kauppalehti.fi

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.11.2012, 16:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli