Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehti organisoi lehden tuotantoa uudelleen

Iltalehti organisoi lehden tuotantoa uudelleen

Alma Media Oyj      Lehdistötiedote       14.11.2012 klo 13.30

ILTALEHTI ORGANISOI LEHDEN TUOTANTOA UUDELLEEN

Suomen suurin digitaalinen uutismedia ja toiseksi suurin iltapäivälehti Iltalehti suunnittelee uudistuksia osaan painetun lehden sisällöntuotantoa sekä taiton toimintamalliin.

Suunnitelluista toimintatavan ja organisaation muutoksista johtuen Iltalehdessä käynnistetään sekä taittoa että henkilöuutiset ja viihde -osastoa ja tv-toimitusta koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Tuotannollisin perustein käytävien neuvottelujen tarkoituksena on muun muassa uudistaa tuotantoprosessia ja vuorojärjestelyjä.

Työnantaja on arvioinut, että suunnitelluilla toimintatavan muutoksilla voi olla toteutuessaan henkilövaikutuksia. Enimmillään muutokset toimintatavassa saattavat vähentää työn määrää Iltalehdessä taiton osalta enintään viidellä ja yt-menettelyn alaisen sisällöntuotannon osalta enintään neljällä henkilötyövuodella.

Lisätietoja:
Kari Kivelä, kustantaja, vastaava päätoimittaja, Iltalehti, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.11.2012, 13:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli