Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media vuokraa uudesta toimitalostaan tilat Kärkimedialle

Alma Media vuokraa uudesta toimitalostaan tilat Kärkimedialle

Alma Media Oyj      Lehdistötiedote      5.11.2012 klo 16.00

ALMA MEDIA VUOKRAA UUDESTA TOIMITALOSTAAN TILAT KÄRKIMEDIALLE

Kärkimedia Oy muuttaa Alma Median toimitaloon vuoden 2013 helmikuussa. Kärkimedia on 34 sanomalehden myynti- ja kehitysorganisaatio ja yksi Suomen suurimmista medioista. Yhtiöt ovat solmineet vuokrasopimuksen Alvar Aallon katu 3:ssa sijaitsevan toimitalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevista tiloista. Kärkimedian palveluksessa on 46 henkilöä.

Alma Median Helsingissä toimivien yksiköiden henkilöstö muuttaa uuden toimitalon kolmeen ylimpään kerrokseen vaiheittain alkaen viikosta 50. Toimitalon toinen kerros on varattu Ahlstrom Oyj:n pääkonttorin henkilöstölle.

Lisätietoja: kiinteistöpäällikkö Tapio Valtanen, Alma Media, puh. 050 65 553

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti sekä Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.11.2012, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli