Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media tukee tasavallan presidentin hanketta järjestämällä perhepäiviä

Alma Media tukee tasavallan presidentin hanketta järjestämällä perhepäiviä

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 12.9.2012 klo 8.00

ALMA MEDIA TUKEE TASAVALLAN PRESIDENTIN HANKETTA JÄRJESTÄMÄLLÄ PERHEPÄIVIÄ

Alma Media vastaa Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistön kokoamien työryhmien ehdotuksiin keinoista, joilla aikuiset voivat tehdä lasten ja nuorten arjesta turvallisempaa. Osa työryhmien ehdotuksista oli suunnattu suoraan yrityksille, ja niiden keskiössä on idea nuorison työllistymisestä ja luontevasta suhteesta työhön.

-Meitä puhutteli ehdotusten joukossa ollut toteamus: ”Työelämään tutustuminen ei ala, jos se ei ensin ala jostain.” Alma Media tarttuu konsernina tähän haasteeseen. Työelämään tutustumisen voi aloittaa vierailemalla omien vanhempien työpaikalla. Alma Media kannustaa kaikkia konserniin kuuluvia toimipisteitä järjestämään tiloissaan perhepäivän vuoden 2013 aikana. Samalla meillä on hyvä tilaisuus avata median toimintaperiaatteita niistä kiinnostuneille. Ensimmäistä Alma Median perhepäivää vietetään uudessa Helsingin-toimitalossamme sen avajaisten yhteydessä alkuvuodesta 2013″, toteaa Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne.

Perhepäivät ovat luonteva jatke Alma Median tekemälle työlle nuorten työllistymisen edistämiseksi. Konserni on järjestänyt yhdessä Suomen lasten ja nuorten säätiön kanssa jo kahtena vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjan, jonka tavoitteena on ollut haastaa yrityksiä tarjoamaan suomalaisnuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.


Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, puh. 010 665 2251


Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti sekä Etuovi.com ja Telkku.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.


  • Julkaistu: 12.9.2012, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli