Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Aluemedia, Ilkka ja Pohjalainen aloittavat yhteistyön

Alma Aluemedia, Ilkka ja Pohjalainen aloittavat yhteistyön

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   30.8.2012 klo 9.30

ALMA ALUEMEDIA, ILKKA JA POHJALAINEN ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Alma Median alue- ja paikallislehtiyksikkö Alma Aluemedia sekä Ilkka-Yhtymään kuuluvat sanomalehdet Ilkka ja Pohjalainen ryhtyvät laajamittaiseen toiminnalliseen sisältö- ja kehitysyhteistyöhön. Alma Media Kustannus Oy ja I-Mediat Oy allekirjoittivat aiesopimuksen yhteistyön käynnistämisestä tänään.

Yhteistyön tavoitteena on parantaa lehtien toimituksellista laatua, lisätä toiminnan tehokkuutta, vauhdittaa kehitystoimenpiteiden toteuttamista ja kehittää lehtien toimituksellista vastavuoroisuutta. Yhteistyön on tarkoitus käynnistyä asteittain. Koko laajuudessaan se on voimassa vuoden 2014 alusta alkaen. Yhteistyösopimukseen ei sisälly Ilkka-Yhtymä Oyj:n ja Alma Media Oyj:n omistussuhteisiin liittyviä asioita.

Yhteistyö kattaa jatkossa valtakunnallista journalismia tuottavan Helsingin toimituksen, viikonvaihdesivut ja -liitteet, radio- ja tv-journalismin, hyötyjournalismin, ulkomaan uutiset sekä kulttuuri-, urheilu- ja verkkojournalismin. Lisäksi sopimukseen sisältyy laaja koulutus- ja kehitysyhteistyö, joka kattaa journalismin lisäksi sekä painettujen lehtien että verkkopalveluiden tuotekehityksen.

”Tämänkaltainen yhteistyö on tärkeä strateginen linjaus, joka tukee osaltaan mukana olevien maakuntalehtien menestymistä median murroksessa”, toteaa Aamulehden vastaava päätoimittaja ja Alma Aluemedian johtoryhmän jäsen Jouko Jokinen.

Lisätietoja:

Jouko Jokinen, vastaava päätoimittaja, Aamulehti, puh. 010 665 3100

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.8.2012, 11:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli