Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Juha Nuutinen Alma Median uudeksi talousjohtajaksi

Juha Nuutinen Alma Median uudeksi talousjohtajaksi

Alma Media Oyj Pörssitiedote 1.8.2012 klo 11.15

JUHA NUUTINEN ALMA MEDIAN UUDEKSI TALOUSJOHTAJAKSI

Alma Media Oyj:n uudeksi talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Juha Nuutinen, 39. Nuutinen aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta 2012. Hän raportoi tehtävässään konsernin toimitusjohtajalle.

Juha Nuutinen siirtyy Alma Mediaan Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n talous- ja hallintojohtajan tehtävästä. Hän on aiemmin toiminut taloushallinnon johtotehtävissä KPMG Oy:ssä, IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy:ssä sekä Alma Mediassa konsernin talouspäällikön tehtävässä, josta hän siirtyi nykyisen työnantajansa palvelukseen vuonna 2009.

– Olen iloinen voidessani toivottaa Juhan tervetulleeksi takaisin Alma Mediaan. Vankka osaaminen sekä yhtiön ja sen avainhenkilöiden aiempi tuntemus ovat erinomainen yhdistelmä, kun myös taloushallinto vie yhtiössä meneillään olevia muutosprosesseja eteenpäin, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
Juha Nuutinen, puh. 050 438 0984

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3 000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.8.2012, 13:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli