Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Markus Nisula BNS Groupin johtoon

Markus Nisula BNS Groupin johtoon

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   3.7.2012 klo 10.00

MARKUS NISULA BNS GROUPIN JOHTOON

KTM Markus Nisula (40) on nimitetty Baltic News Servicen toimitusjohtajaksi 1.9.2012 alkaen.  Baltic News Service (BNS) on Virossa, Latviassa ja Liettuassa toimiva yhtiö, joka tuottaa ja jakelee ammattilaisten työssään tarvitsemaa informaatiota. BNS on Baltian johtava uutistoimisto ja mediaseurantayritys, joka on tunnettu journalististen sisältöjensä korkeasta laadusta. BNS on osa Alma Median Kauppalehti-ryhmää.

Markus Nisula siirtyy BNS:n johtoon tietoliikenneoperaattori Elisa Eesti AS:n palveluksesta, jossa hän on viimeksi toiminut Teknologiayksiköstä vastaavana johtajana. Nisulalla on pitkä, yhteensä yli kymmenen vuoden menestyksekäs kokemus liiketoiminnasta ja johtamisesta Viron ja koko Baltian markkinoilla. Tehtävässään Nisula raportoi Kauppalehti-ryhmän johtajalle Juha-Petri Loimovuorelle.

Lisätiedot:

Juha-Petri Loimovuori, johtaja, Kauppalehti-ryhmä puh. 0500 511 036, juha-petri.loimovuori@kauppalehti.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 3.7.2012, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli