Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden verkkopalvelusta oma versio kosketusnäyttöpuhelimiin

Kauppalehden verkkopalvelusta oma versio kosketusnäyttöpuhelimiin

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 19.6.2012 klo 9.00

KAUPPALEHDEN VERKKOPALVELUSTA OMA VERSIO KOSKETUSNÄYTTÖPUHELIMIIN

Alma Media -konserniin kuuluva Kauppalehti julkaisee tänään uuden sovelluksen, joka sujuvoittaa Kauppalehden verkkosivuston selailua mobiilisti. Uuden uutisvirtasovelluksen avulla voi seurata Kauppalehden verkkopalvelun uutisia millä tahansa kosketusnäytöllisellä älypuhelimella sen merkistä tai käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Luettavissa ovat Kauppalehden verkkopalvelun pääuutiset, tärkeimmät pörssitiedot sekä yritys-, auto- ja Oma raha -uutiset. Uusi sivusto on ensimmäisiä html5-tekniikkaa käyttäviä mobiilisovelluksia Suomessa.

– Uutisvirtaa, etenkin talousuutisia, halutaan seurata nykyisin pitkin päivää erilaisissa lukutilanteissa, ja mobiilikäyttö lisääntyy koko ajan. Päättäjäyleisöstämme jo noin puolet käyttää verkkopalveluja mobiililaitteella vähintään viikoittain. Haluamme tuoda Kauppalehden uutistarjonnan lukijoillemme siinä muodossa, kun he pitkin päivää sitä tarvitsevat, kertoo Kauppalehden sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen.

Uutisvirtasovellus on ensimmäinen Kauppalehden laiteriippumattomaton mobiilisovellus. Kauppalehden näköislehdet ovat saatavilla Applen iPad- ja iPhone-laitteille sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttäville tableteille ja puhelimille.

Kauppalehden uutisvirtasovellus on noudettavissa osoitteessa app.kauppalehti.fi

Kauppalehden uutisvirta-mobiilisovellus on käytettävissä osoitteessa app.kauppalehti.fi kaikilla kosketusnäytöllisillä älypuhelimilla. Muille kuin kosketusnäytöllisille laitteille käytettävissä on mobiilisivusto m.kl.fi.

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Kun käyttäjä siirtyy kosketusnäytöllisen puhelimen selaimella osoitteeseen www.kauppalehti.fi, hänelle tarjotaan automaattisesti mahdollisuutta siirtyä käyttämään sivustoa uudella sovelluksella. Sivusto tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa sovellus puhelimen kotinäkymään.

Lisätiedot:
Johanna Suhonen, johtaja, Kauppalehti sisältömyynti, puh. 010 665 2095, johanna.suhonen@kauppalehti.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.6.2012, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli