Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Matti Posio Lapin Kansan päätoimittajan sijaiseksi

Matti Posio Lapin Kansan päätoimittajan sijaiseksi

Alma Media Oyj Pörssitiedote 6.6.2012 klo 15.00

MATTI POSIO LAPIN KANSAN PÄÄTOIMITTAJAN SIJAISEKSI

Aamulehden uutispäällikkö Matti Posio, 38, on nimitetty Lapin Kansan vastaavaksi päätoimittajaksi 1.10.2012-31.7.2013 väliselle ajalle. Posio toimii Rovaniemellä päätoimittaja Antti Kokkosen sijaisena. Kokkonen jää opintovapaalle lokakuun alussa.

Posio on työskennellyt Aamulehden debatista ja kulttuurista vastaavana uutispäällikkönä vuodesta 2010. Sitä ennen hän toimi neljä vuotta Aamulehden Asiat ja Ihmiset -sunnuntailiitteiden tuottajana ja esimiehenä. Hän on työskennellyt Aamulehden toimituksessa ja Alma Mediassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1995, muun muassa Kauppalehden ja Aamulehden kirjeenvaihtajana Moskovassa vuosina 1999 – 2001. Posio on koulutukseltaan yhteiskuntatieteen kandidaatti.

Päätoimittaja Kokkonen osallistuu Freie Universität Berlinissä Europäische Journalisten Fellowships (EJF) -ohjelmaan. Jatko-opinnoissaan Kokkonen tutkii maakuntalehden tiekarttaa printistä verkkoon ja lukulaitteisiin.

Lapin Kansa kuuluu Alma Median Alma Aluemedia -liiketoimintayksikköön, joka kustantaa viittä maakuntalehteä ja paikallis- ja kaupunkilehtiä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, johtaja, Alma Aluemedia, puh. 050 431 4159

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

 


Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 6.6.2012, 17:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli