Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Milan Jasny nimitetty Alma Median Tsekin-tytäryhtiön toimitusjohtajaksi

Milan Jasny nimitetty Alma Median Tsekin-tytäryhtiön toimitusjohtajaksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   9.5.2012 klo 14.00

MILAN JASNY NIMITETTY ALMA MEDIAN TSEKIN-TYTÄRYHTIÖN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Milan Jasny, 37, nimitetään Alma Mediaan kuuluvan LMC:n toimitusjohtajaksi 1.6.2012 lähtien. Jasny toimii tällä hetkellä yhtiön myynti- ja markkinointijohtajana ja raportoi toimitusjohtajana Alma Median Markkinapaikat-liiketoimintayksikön johtajalle Raimo Mäkilälle. Milan Jasny on työskennellyt LMC:ssä yhtiön alkuvuosista lähtien pääasiassa myyntiin liittyvissä tehtävissä. LMC pääliiketoimintana ovat  johtavat  rekrytointiportaalit sekä Tsekissä että Slovakiassa (www.jobs.cz, www.prace.cz sekä www.topjobs.sk).

– LMC:ssä sekä liiketoiminta että yrityskulttuuri ovat hyvässä kunnossa. Nyt meidän tulee varautua entistäkin intensiivisemmin tulevaisuuden haasteisiin. Olen iloinen, että Milan ottaa tässä tilanteessa vetovastuun kohti uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja vielä nykyistäkin parempiin tuloksiin, Raimo Mäkilä kommentoi.

-Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. LMC:llä on poikkeuksellisen ammattitaitoinen henkilöstö ja vahva historia Tsekin rekrytointiportaalien markkinoilla. Olen valmis paitsi puolustamaan vahvaa asemaamme ja myös laajentamaan liiketoimintamme kohti uusia ja innostavia mahdollisuuksia, Milan Jasny sanoo.

LMC perustettiin vuonna 1996, kun yhtiö toi Tsekin markkinoille ensimmäisen rekrytointiportaalin.  Perustamisestaan lähtien LMC on ollut alansa markkinajohtaja Tsekissä. Tänään LMC omistaa kaksi johtavaa rekrytointiportaalia Tsekissä (www.jobs.cz, www.prace.cz) ja yhden Slovakiassa www.topjobs.sk). Portaaleillaan ja muilla palveluillaan, kuten verkkopohjaisilla rekrytointiratkaisuilla, soveltuvuus- ja osaamisarvioinnin järjestelmillä sekä työnantajakuvan kehittämisen palveluilla LMC on ollut Tsekin työmarkkinoiden kehittämisen edelläkävijä.

Lisätietoja:

Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh. 040 546 1892
Milan Jasny, toimitusjohtaja, LMC 1.6.2012 alkaen, puh. +420 602 210 925

LMC lyhyesti

LMC:llä on yhteensä noin 25 000 rekisteröitynyttä business-to-business-asiakasta sekä noin miljoona rekisteröitynyttä työnhakijaa. Yhtiö työllistää noin 200 henkilöä pääasiassa Prahassa. Alma Media osti LMC:n tammikuussa 2012.

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.5.2012, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli