Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Intermedia Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päättyneet

Alma Intermedia Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päättyneet

Alma Media Oyj  Lehdistötiedote   3.5.2012 klo 12.15

ALMA INTERMEDIA OY:N YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET

Alma Media -konserniin kuuluva hakemistopalvelu- ja telemarkkinointiyhtiö Alma Intermedia Oy:n maaliskuussa käynnistämät yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat suunnitelmia yhtiön organisaation uudistamiseksi sekä toimintojen tehostamiseksi. Samanaikaisesti yhtiö uudistaa strategiaansa.

Koko henkilöstöä, yhteensä 18 henkilöä koskeneiden neuvottelujen tuloksena yhtiön henkilöstön määrä vähenee 10 henkilötyövuodella. Neuvottelujen alkaessa Alma Intermedia arvioi alustavasti, että sen henkilökunnan määrä saattaisi neuvottelujen tuloksena vähentyä enimmillään 11 henkilötyövuodella.

Muutosten tavoitteena on vauhdittaa yhtiön uudistuvan strategian toteutumista, parantaa suomenyritykset.fi -hakemistopalvelun kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä sekä turvata Alma Intermedia Oy:n taloudellinen asema.

Lisätietoja:

Pasi Välimaa, toimitusjohtaja, Alma Intermedia Oy, p. 040 711 8411

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 3.5.2012, 14:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli