Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Mediapartners Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päättyneet

Alma Mediapartners Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päättyneet

Alma Media Oyj   Pörssitiedote  26.4.2012 klo 9.00

ALMA MEDIAPARTNERS OY:N YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy uudistaa organisaationsa ja tehostaa toimintojaan vauhdittaakseen uudistuvan strategiansa toteutumista. Hankkeeseen liittyneet, maaliskuussa käynnistyneet ja 99 henkilöä koskeneet yhteistoimintaneuvottelut päättyivät tällä viikolla. Neuvotteluiden tuloksena henkilökunnan määrä vähenee 28 henkilötyövuodella, joista 13 irtisanomisilla ja muut muun muassa päättyvien määräaikaisuuksien tuloksena. Neuvotteluiden alkaessa työnantaja arvioi alustavasti, että henkilökunnan määrä saattaa neuvottelujen tuloksena vähentyä enimmillään 35 henkilötyövuodella.

Organisaatiomuutoksen, toimintojen tehostamisen ja strategiauudistuksen tavoitteena on parantaa sekä Etuovi.comin että Alma Mediapartnersin muiden palveluiden kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä sekä turvata Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminnan taloudellinen asema. Muutosten taustalla on asuntokaupan ilmoittelun kilpailutilanteen muuttuminen. 

Alma Mediapartners Oy on Alma Media Oyj:n (65 %) ja Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama yhtiö, jonka palveluita ovat Etuovi.com:in lisäksi Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä MyyJaOsta.com.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 040 777 8299

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 26.4.2012, 11:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli