Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median uuden painolaitoksen painokonetoimittajaksi manroland web systems

Alma Median uuden painolaitoksen painokonetoimittajaksi manroland web systems

Alma Media Oyj Pörssitiedote 26.4.2012 klo 15.15

ALMA MEDIAN UUDEN PAINOLAITOKSEN PAINOKONETOIMITTAJAKSI MANROLAND WEB SYSTEMS

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy on tänään 26.4.2012 allekirjoittanut toimitussopimuksen painokoneesta manroland web systems GmbH:n kanssa. Yhtiö jatkaa marraskuussa 2011 selvitystilaan hakeutuneen manroland AG:n liiketoimintaa Augsburgin tehtaalla Saksassa.

Uusi toimitussopimus turvaa Alma Median painolaitosinvestoinnin toteuttamisen Tampereella suunnitellusti alkuperäisen aikataulun ja kustannusarvion mukaan. Painokoneen asennustyöt käynnistyvät syyskuussa 2012 ja uusi painolaitos aloittaa toimintansa vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä.


ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja


Lisätietoja:

Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, puh. 010 665 3009


Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet


Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.


  • Julkaistu: 26.4.2012, 17:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli