Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Manun yhteistoimintaneuvottelut Rovaniemen painossa päättyneet

Alma Manun yhteistoimintaneuvottelut Rovaniemen painossa päättyneet

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 5.4.2012 klo 14.40

ALMA MANUN YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUT ROVANIEMEN PAINOSSA PÄÄTTYNEET

Alma Media -konserniin kuuluva paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy:n maaliskuussa käynnistämät, Rovaniemen painolaitoksen toiminnan tehostamista ja uudelleenjärjestämistä koskeneet yt-neuvottelut ovat päättyneet.

Neuvottelujen tuloksena Rovaniemen painon henkilöstön määrä vähenee neljällä henkilötyövuodella. Neuvottelujen käynnistyessä yhtiö arvioi alustavasti, että Rovaniemen painon henkilökunnan määrä saattaisi vähentyä enimmillään seitsemällä henkilötyövuodella. Neuvotteluissa sovituilla säästötoimilla pystyttiin vähentämään irtisanomistarvetta.

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy työllistää kaikkiaan noin 1 170 henkilöä Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa. Heistä vajaa tuhat on lehdenjakajia.

 

Lisätietoja: Janne Koski, tuotantopäällikkö, Alma Manu Oy, p. 044 800 701

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.4.2012, 16:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli