Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Intermedia Oy uudistaa strategiansa ja suunnittelee organisaationsa uudelleenjärjestelyä sekä toimintojensa tehostamista

Alma Intermedia Oy uudistaa strategiansa ja suunnittelee organisaationsa uudelleenjärjestelyä sekä toimintojensa tehostamista

Alma Media Oyj Lehdistötiedote 12.3.2012 klo 15.00

ALMA INTERMEDIA OY UUDISTAA STRATEGIANSA JA SUUNNITTELEE ORGANISAATIONSA UUDELLEENJÄRJESTELYÄ SEKÄ TOIMINTOJENSA TEHOSTAMISTA

Alma Media -konserniin kuuluva hakemistopalvelu- ja telemarkkinointiyhtiö Alma Intermedia Oy uudistaa tulevien kuukausien aikana liiketoimintastrategiansa. Samassa yhteydessä Alma Intermedia suunnittelee uudistavansa organisaatiotaan ja tehostavansa toimintojaan uudistuvan strategian toteuttamisen vauhdittamiseksi.

Suunniteltujen muutosten taustalla on hakemistoliiketoiminnan vaikea markkinatilanne sekä Alma Intermedian kilpailukyvyn heikentyminen. Tavoitteena on parantaa suomenyritykset.fi-hakemistopalvelun kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä sekä turvata Alma Intermedia Oy:n taloudellinen asema.

Suunniteltujen toimien vuoksi Alma Intermedia Oy käynnistää henkilöstönsä kanssa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut koskevat yhtiön koko henkilöstöä, yhteensä 18 henkilöä. Neuvotteluissa käsitellään suunnitelmia toiminnan tehostamiseksi ja organisaation uudelleenjärjestämiseksi, näiden seurauksena henkilöstöön mahdollisesti kohdistuvia toimenpiteitä sekä toimenpiteiden perusteita, vaikutuksia ja vaihtoehtoja. Alma Intermedian alustavan näkemyksen mukaan sen henkilökunnan määrä saattaa neuvottelujen tuloksena vähentyä enimmillään 11 henkilötyövuodella.

Lisätietoja:

Pasi Välimaa, toimitusjohtaja, Alma Intermedia Oy, p. 040 711 8411

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.3.2012, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli