Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Mediapartners Oy uudistaa Etuovi.com:in liiketoimintastrategian ja suunnittelee organisaationsa uudelleenjärjestelyä sekä toimintojensa tehostamista

Alma Mediapartners Oy uudistaa Etuovi.com:in liiketoimintastrategian ja suunnittelee organisaationsa uudelleenjärjestelyä sekä toimintojensa tehostamista

Alma Media Oyj  Pörssitiedote   7.3.2012 klo 12.00

ALMA MEDIAPARTNERS OY UUDISTAA ETUOVI.COM:IN LIIKETOIMINTASTRATEGIAN JA SUUNNITTELEE ORGANISAATIONSA UUDELLEENJÄRJESTELYÄ SEKÄ TOIMINTOJENSA TEHOSTAMISTA

Alma Media -konserniin kuuluva asuntokaupan verkkopalvelu Etuovi.com uudistaa tulevien kuukausien aikana liiketoimintastrategiansa. Samassa yhteydessä Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy suunnittelee uudistavansa organisaatiotaan ja tehostavansa toimintojaan.

Uudistuvan strategian ensimmäisiä konkreettisia toimenpiteitä ovat eilen lanseeratut uudet palvelut, eli veloitukseton Listaus-palvelu kiinteistönvälittäjille ja elinkaarihinnoittelu yksityisille asunnon myyjille. Muutosten taustalla on asuntokaupan ilmoittelun kilpailutilanteen muuttuminen. 

Uudistuvan strategian toteuttamiseksi Alma Mediapartners Oy suunnittelee toimintansa tehostamista ja organisaationsa uudelleenjärjestelyä. Suunnitelman tavoitteena on parantaa Etuovi.comin ja Alma Mediapartnersin muiden palveluiden kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä sekä turvata Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminta-alueen taloudellinen asema.

Suunniteltujen toimien vuoksi Alma Mediapartners Oy käynnistää henkilöstönsä kanssa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut koskevat yhtiön koko henkilöstöä, yhteensä 99 henkilöä. Neuvotteluissa käsitellään suunnitelmia toiminnan tehostamiseksi ja organisaation uudelleenjärjestämiseksi, näiden seurauksena henkilöstöön mahdollisesti kohdistuvia toimenpiteitä sekä toimenpiteiden perusteita, vaikutuksia ja vaihtoehtoja. Yhtiön alustavan näkemyksen mukaan sen henkilökunnan määrä saattaa neuvottelujen tuloksena vähentyä enimmillään 35 henkilötyövuodella.

Alma Mediapartners Oy on Alma Media Oyj:n (65 %) ja Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama yhtiö, jonka palveluita ovat Etuovi.com:in lisäksi Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä MyyJaOsta.com.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:

Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 040 777 8299

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 7.3.2012, 13:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli