Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Etuovi.com avaa kiinteistönvälittäjille veloituksettoman Listaus-palvelun

Etuovi.com avaa kiinteistönvälittäjille veloituksettoman Listaus-palvelun

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote  6.3.2012 klo 10.00


ETUOVI.COM AVAA KIINTEISTÖNVÄLITTÄJILLE VELOITUKSETTOMAN LISTAUS-PALVELUN

Alma Media -konserniin kuuluva asuntokaupan verkkopalvelu Etuovi.com lanseeraa veloituksettoman Listaus-palvelun kiinteistönvälittäjille ja elinkaarihinnoittelun yksityisille asunnon myyjille nykyisten ilmoitteluvaihtoehtojen rinnalle. Uudet palvelut ovat vastaus asuntokaupan akuuttiin tarpeeseen: Etuovi.com on saanut viime viikkoina runsaasti huolestunutta palautetta kuluttajilta, kun kaikki asunnot eivät löydykään tutusta ja toimivasta palvelusta. Uusi markkinatilanne aiheuttaa asunnon etsijöissä sekä myyjissä hämmennystä ja turhautumista.

Etuovi.comin tavoite on sama kuin se on ollut jo viimeisen 15 vuoden ajan, eli saattaa kodin ostajat ja myyjät yhteen. Pitkän kehitystyön tuloksena onkin syntynyt markkinoiden paras palvelu ja toimivimmat työkalut asuntokauppaan.* Uudessa Listaus-palvelussa jokainen kiinteistönvälittäjä voi listata myytävät asuntonsa veloituksetta Etuovi.comiin. Uuden palvelun avulla Etuovi.com haluaa varmistaa asuntokaupan sujuvuuden myös muuttuneessa markkinatilanteessa.

”Mielestämme kiinteistönvälittäjää käyttävän asunnonmyyjän täytyy pystyä luottamaan siihen, että hänen kotinsa löytyy kaikista merkittävistä asuntokaupan verkkopalveluista”, kertoo liiketoimintajohtaja Heikki Huttunen Alma Mediapartners Oy:stä.

Asuntoaan myyville kuluttajille elinkaarihinnoittelu

Etuovi.com avasi vuoden 2011 lopussa verkkopalvelunsa yksityisille asunnon myyjille. Nyt Etuovi.com tarjoaa asuntoaan itse myyville kuluttajille ensimmäisenä Suomessa elinkaarihinnan asuntoilmoitteluun. Kuluttaja voi markkinoida asuntoaan verkkopalvelussa kiinteällä hinnalla niin pitkään, että se menee kaupaksi. Jos kuluttaja ei saa asuntoaan myytyä Etuovi.comin kautta, Etuovi.com maksaa ilmoitushinnan takaisin siinä tapauksessa, että kuluttaja on tehnyt toimeksiantosopimuksen kohdeilmoittelua Etuovi.comista ostavan kiinteistönvälittäjän kanssa.


* Etuovi.comin koetaan olevan sivusto, joka vastaa parhaiten kuluttajien tarpeita, kun ollaan ostamassa tai myymässä asuntoa. Lähde: Real Estate Online 2011, TNS Gallup

Lisätietoja:

Heikki Huttunen
liiketoimintajohtaja, Asuminen
Alma Mediapartners Oy
p. 040 700 4739
heikki.huttunen@almamedia.fi


Riikka Wulff
toimitusjohtaja
Alma Mediapartners Oy
p. 040 777 8299
riikka.wulff@almamedia.fi

Etuovi.com lyhyesti
Etuovi.com on Suomen johtava asuntokaupan markkinapaikka. Etuovi.com-palvelun liiketoiminta koostuu asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallisesta nettipalvelusta ja kotitalouksiin jaettavasta asuntokaupan erikoislehdestä sekä muista kiinteistönvälityksen medioista ja työkaluista. Etuovi.com-verkkopalvelussa vierailee viikoittain noin 400.000 eri kävijää. Yhdessä vuokra-asuntoihin keskittyvän verkkopalvelun Vuokraovi.comin kanssa, Etuovi.com tavoittaa yli 455.000 eri kävijää viikoittain. Etuovi.comin asunnonhakusovellus on ladattu jo noin 13 500 iPhone- ja Android-älypuhelimeen. Etuovi.comin kehittämillä kiinteistönvälitysjärjestelmillä on noin 2000 käyttäjää. Etuovi.com kuuluu Alma Mediapartners Oy:öön, josta Alma Media Oyj omistaa 65 % ja Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiö Arena Partners Oy 35 %. www.etuovi.com

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 6.3.2012, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli