Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median vuosikatsaus 2011 on julkaistu

Alma Median vuosikatsaus 2011 on julkaistu

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   5.3.2012 klo 9.10

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2011 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n digitaalinen vuosikatsaus 2011 on julkaistu tänään. Vuosikatsaukseen on integroitu viimevuotiseen tapaan Global Reporting Initiative -organisaation G3-ohjeistuksen mukainen yritysvastuuraportti.

Vuosikatsaus on selailtavissa Alma Median verkkosivujen kautta sekä osoitteessa http://vuosikatsaus2011.almamedia.fi/. Katsauksessa on useita käyttöä helpottavia työkaluja, muun muassa mahdollisuus rakentaa ja tulostaa räätälöity raportti valikoiduista vuosikatsauksen sivuista. Siihen voi myös lisätä omia muistiinpanoja. Oman raportin voi tallentaa, tulostaa tai lähettää sähköpostitse eteenpäin.

Vuosikatsauksen sisältö on saatavana pdf-tiedostoina myös osoitteessa www.almamedia.fi/taloudelliset_raportit. Vuosikatsausta 2011 ei ole saatavana painetussa muodossa.

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus on julkaistu erikseen 22.2.2012, ja ne ovat saatavana osoitteessa http://www.almamedia.fi/yhtiokokous-2012. Yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu 15.2.2012 tilinpäätöstiedotteen liitteenä sekä sivulla www.almamedia.fi/hallinto.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, p. 010 665 2251

Jakelu: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2011 liikevaihto oli 316,2 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,3 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.3.2012, 10:10
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli