Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Baltian johtava internet-rekrytointipalveluyhtiö Alma Medialle

Baltian johtava internet-rekrytointipalveluyhtiö Alma Medialle

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   2.2.2012 klo 13.30

BALTIAN JOHTAVA INTERNET-REKRYTOINTIPALVELUYHTIÖ ALMA MEDIALLE

Alma Media Oyj on tänään ostanut Baltian maiden johtavan internet-rekrytointipalveluyrityksen CV Onlinen. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. CV Onlinen vuoden 2011 liikevaihdon arvioidaan olevan noin 2,0 miljoonaa euroa, missä on kasvua noin 30 % edellisvuodesta. Yhtiön käyttökate vuonna 2011 oli noin 0,6 miljoonaa euroa. Yhtiö raportoidaan tästä päivästä alkaen osana Alma Median Markkinapaikat-segmenttiä.

CV Online toimii Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja työllistää yhteensä 34 henkilöä, joiden asemaan yrityskaupalla ei ole vaikutusta. Yhtiö on Latviassa ja Liettuassa markkinajohtaja ja jakaa markkinajohtajuuden Virossa. Kaikkiaan 430 000 rekisteröitynyttä työnhakijaa on jättänyt ansioluettelonsa CV Onlinen tietokantoihin.

CV Onlinen osto toteuttaa Alma Median strategiaa, jonka mukaan yhtiö hakee kasvua digitaalisista palveluista ja kansainvälistymisestä. Alma Media ilmoitti 21.12.2011 ostavansa Tsekin tasavallan johtavat rekrytointiportaalit omistavan LMC s.r.o -yhtiön. Kauppa toteutui 2.1.2012.

”CV Online on hieno lisä rekrytointipalvelutarjontaamme, ja tekee yhdessä Tsekin LMC:n ja Suomen Monster.fi:n kanssa rekrytointipalveluista Alma Median suurimman palvelualueen markkinapaikoissa”, toteaa Raimo Mäkilä, Markkinapaikat-liiketoiminta-alueen johtaja.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh.  010 665 5802

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.2.2012, 14:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli