Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Uusi luokiteltujen ilmoitusten palvelu MyyJaOsta.com avataan 1.2.2012

Uusi luokiteltujen ilmoitusten palvelu MyyJaOsta.com avataan 1.2.2012

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote  31.1.2012 klo 15.00

UUSI LUOKITELTUJEN ILMOITUSTEN PALVELU MYYJAOSTA.COM AVATAAN 1.2.2012

Alma Media -konserniin kuuluva luokiteltujen ilmoitusten verkkopalvelu Mikko.fi muuttuu keskiviikkona 1.2.2012 MyyJaOsta.com-palveluksi. MyyJaOsta.com tarjoaa kuluttajille entistä tehokkaamman mahdollisuuden myydä tuotteita sekä verkkopalvelussa että sanoma- ja paikallislehdissä ympäri Suomen. Yhdistelmä takaa ilmoittajalle ylivoimaisen näkyvyyden sekä valtakunnallisesti tavoittavassa verkossa, että paikallisesti vahvassa printissä.

Visuaaliselta ulkomuodoltaan ja käytettävyydeltään MyyJaOsta.com on täysin uusi verkkopalvelu. Palvelun toimintalogiikka pysyy kuitenkin samana kuin Mikko.fi-palvelussa – jatkossakin kuka vain voi ostaa, myydä, antaa, ottaa vastaan, vuokrata ja huutokaupata tuotteitaan valtakunnallisessa verkkopalvelussa.

Lähes koko Suomen kattava printtiverkosto ilmoittelun tukena

Muista luokiteltujen ilmoitusten palveluista MyyJaOsta.com eroaa erityisen laajan sanoma- ja paikallislehtiverkostonsa avulla. Halutessaan kuluttaja voi vahvistaa tuotteensa näkyvyyttä lehti-ilmoituksella MyyJaOsta.com-ilmoituspalstalla oman paikkakuntansa lehdessä.

Sanomalehdille MyyJaOsta.com tarjoaa kanavan palvella lukijoitaan valtakunnallisessa verkkopalvelussa.

– Verkolla ja lehdellä on molemmilla oma luonteva roolinsa kuluttajien välisessä kaupankäynnissä, ja ne täydentävät toisiaan erinomaisesti. Pieniä, edullisia tuotteita on järkevintä myydä verkossa, kun taas hieman arvokkaammat tuotteet löytävät sanomalehtien sivujen kautta entistä laajemman ostajakunnan, summaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

Alkuvaiheessa MyyJaOsta.comin kautta voi jättää ilmoituksen 13 Alma Media Oy:n omistamaan ja Arena Partners Oy:n taustalla toimivaan maakuntalehteen sekä 20 paikallislehteen*. Keväällä valikoimaan on tulossa lisää vaihtoehtoja, ja ilmoittelumahdollisuus avautuu yli 70 sanoma- ja paikallislehteen. Lehti-ilmoitukset maksetaan turvallisesti verkkopankissa.

* Aamulehti, Ilkka, Itä-Savo, Janakkalan Sanomat, Jokilaakso, Jämsän Seudun Vekkari, Jämsän Seutu, Kainuun Sanomat, Kankaanpään Seutu, Karjalainen, Keskipohjanmaa, Keskisuomalainen, KMV-lehti, Kuhmolainen, Lapin Kansa, Luoteisväylä, Länsi-Savo, Merikarvia-lehti, Nokian Uutiset, Pohjalainen, Pohjolan Sanomat, Pyhäjokiseutu, Raahelainen, Raahen Seutu, Rannikkoseutu, Satakunnan Kansa, Savon Sanomat, Sotkamo-lehti, Suur-Keuruu, Sydän-Satakunta, Tyrvään Sanomat, Valkeakosken Sanomat ja Ylä-Kainuu.

Lisätiedot:

Liisa Vilén
tuotepäällikkö, MyyJaOsta.com
Alma Mediapartners Oy
Puh. +358106653634
liisa.vilen@almamedia.fi

Riikka Wulff
toimitusjohtaja
Alma Mediapartners Oy
Puh. +358407778299
riikka.wulff@almamedia.fi

MyyJaOsta.com lyhyesti

MyyJaOsta.com on valtakunnallinen verkkopalvelu, joka kattaa monipuolisesti tavarakaupan tuoteryhmät. MyyJaOsta.comissa sekä yksityiset että yritykset voivat myydä, ostaa, lahjoittaa, vuokrata ja huutokaupata tuotteita. Verkkopalvelun ohella MyyJaOsta.com näkyy osana kymmeniä Alma Media Oy:n omistamia ja Arena Partners Oy:n taustalla toimivia sanoma- ja paikallislehtiä ympäri Suomen. MyyJaOsta.com kuuluu Alma Mediapartners Oy:öön, josta Alma Media omistaa 65 % ja Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiö Arena Partners 35 %. www.myyjaosta.com               

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 31.1.2012, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli