Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median Tsekin-yritysosto toteutettu

Alma Median Tsekin-yritysosto toteutettu

Alma Media Oyj                Pörssitiedote                                            2.1.2012 klo 13.00

ALMA MEDIAN TSEKIN-YRITYSOSTO TOTEUTETTU

Alma Media Oyj ilmoitti 21.12.2011 ostavansa tsekkiläisen LMC-yhtiön, joka omistaa Tsekin tasavallan kaksi johtavaa rekrytointiportaalia. Yrityskauppa on suunnitelman mukaisesti toteutettu tänään.  LMC raportoidaan osana Alma Median Markkinapaikat-segmenttiä.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh.  010 665 5802.

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.1.2012, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli