Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media Oyj liittyi YK:n Global Compact -aloitteeseen

Alma Media Oyj liittyi YK:n Global Compact -aloitteeseen

Alma Media Oyj          Lehdistötiedote           22.12.2011

ALMA MEDIA OYJ LIITTYI YK:N GLOBAL COMPACT -ALOITTEESEEN

Alma Media Oyj on allekirjoittanut Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -aloitteen ja yhtiö hyväksytty Global Compact -verkoston jäseneksi. Verkostoon liittyminen tukee Alma Median Kestävä media -yritysvastuuohjelman toteuttamista ja vahvistaa entisestään konsernin sitoutumista kestävän liiketoiminnan käytäntöihin ja toimintansa läpinäkyvyyteen.

”Sitoudumme noudattamaan Global Compact -aloitteen periaatteita jokapäiväisessä toiminnassamme. Aloitteen kymmenen periaatetta ovat yhdenmukaiset Alma Median tänä vuonna linjaaman eettisen ohjeistuksen kanssa. Liittyminen YK:n aloitteeseen on näin luonnollinen jatko tavoitteillemme ja toimenpiteillemme kestävän median kehittämiseksi. Läpinäkyvyys on kestävän median kulmakivi, ja juuri tätä arvoa Global Compact -aloite toteuttaa”, sanoo Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

YK:n Global Compact on maailmanlaajuinen aloite, jonka tukijat sitoutuvat toteuttamaan ja edistämään kymmentä ihmisoikeuksiin, työvoimaan, ympäristöön sekä korruption vastaiseen toimintaan liittyvää periaatetta toiminnassaan. Aloitteeseen kuuluu tällä hetkellä lähes 9000 tukijaa yli 130 maasta. Lisätietoja aloitteesta: http://www.unglobalcompact.org.

Lisätietoja:
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2251.

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.12.2011, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli