Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kotikymppi-lehden kustannusoikeudet Pohjois-Suomen Medialle

Kotikymppi-lehden kustannusoikeudet Pohjois-Suomen Medialle

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 21.12.2011

KOTIKYMPPI-LEHDEN KUSTANNUSOIKEUDET POHJOIS-SUOMEN MEDIALLE

Alma Mediaan kuuluva Pohjois-Suomen Media on ostanut Kemijärvellä ilmestyvän Kotikymppi-ilmaisjakelulehden kustannusoikeudet.

Kotikymppi ilmestyy kerran viikossa Kemijärven lisäksi Sallassa, Savukoskella, Pelkosenniemellä, Luostolla, Sodankylässä, Pohjois-Posiolla ja Pohjois-Kuusamossa.

– Kauppa vahvistaa Alma Median asemaa Pohjois-Suomessa ja Lapissa. Kaupan myötä voimme palvella alueen lukijoita ja mainostajia entistä paremmin, toteaa Pohjois-Suomen Median toimitusjohtaja Matti Ilmivalta.

Pohjois-Suomen Media Oy julkaisee kolmea maakuntalehteä – Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat ja Kainuun Sanomat – sekä viittä paikallis- tai kaupunkilehteä. Yhtiö työllistää kaikkiaan noin 200 henkilöä Lapissa ja Kainuussa.

Lisätietoja:
Matti Ilmivalta, toimitusjohtaja, Pohjois-Suomen Media Oy, puh. 010 665 7861.

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.12.2011, 13:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli