Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Jaakko Lintunen Alma Median aluelehtien kaupalliseksi johtajaksi

Jaakko Lintunen Alma Median aluelehtien kaupalliseksi johtajaksi

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                 9.12.2011

JAAKKO LINTUNEN ALMA MEDIAN ALUELEHTIEN KAUPALLISEKSI JOHTAJAKSI

Alma Median alueellisen lehtiliiketoiminnan yhdistävän yksikön kaupalliseksi johtajaksi on nimitetty KTM Jaakko Lintunen, 40. Lintunen siirtyy tehtävään Aamulehden mediamarkkinoinnin johtajan tehtävästä. Uudessa tehtävässään hän vastaa edelleen myös Aamulehden mediamyynnistä.

Lintusen vastuualueena on uuden liiketoimintayksikön ilmoitus- ja sisältömyynti sekä muut kaupalliset toiminnot, mukaan lukien markkinointiviestintä ja asiakaspalvelu. Lintunen on uuden yksikön johtoryhmän jäsen.  Hän raportoi liiketoimintayksikön johtajalle Kari Juutilaiselle.

Ennen Aamulehteä Lintunen on työskennellyt mm. projektijohtajana, mediasuunnittelijana, tuotekehitysjohtajana ja toimitusjohtajana mainos- ja mediatoimistoissa. Alma Mediassa Lintunen on toiminut lisäksi mediamyynnin ketjun vetäjänä vuodesta 2010.

Alma Median uusi maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehdet yhdistävä liiketoimintayksikkö perustetaan vuoden 2012 alussa. Yksikkö yhdistää nykyiset Aamulehden, Satakunnan Kirjateollisuuden, Suomen Paikallissanomien ja Pohjois-Suomen Median liiketoiminnat. Yksikkö kustantaa viittä maakuntalehteä ja lähes kolmeakymmentä paikallis- ja kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja 1.1.2012, puh. 050 435 4159.

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.12.2011, 13:06
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli