Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Etuovi.comin paikkahakuun perustuva mobiilisovellus mahdollistaa asunnon etsimisen uudella tavalla

Etuovi.comin paikkahakuun perustuva mobiilisovellus mahdollistaa asunnon etsimisen uudella tavalla

Alma Media Oyj            Lehdistötiedote            7.12.2011

ETUOVI.COMIN PAIKKAHAKUUN PERUSTUVA MOBIILISOVELLUS MAHDOLLISTAA ASUNNON ETSIMISEN UUDELLA TAVALLA

Alma Media -konserniin kuuluva, johtava asuntokaupan verkkopalvelu Etuovi.com, julkaisee tänään paikkahakuun pohjautuvan asuntohakusovelluksen iPhone-älypuhelimelle ja iPad-tabletille. Samalla Etuovi.com lanseeraa ensimmäisenä maailmassa uudenlaisen mobiilivahdin.

Etuovi.comin uudessa asuntohakusovelluksessa asunnon etsijä voi hakea myynnissä olevia asuntoja kulloisenkin sijaintinsa läheltä. Hakua on mahdollista tarkentaa hinta- ja pinta-alatietojen sekä huoneiden lukumäärän ja asuntotyypin perusteella.

– Verkkopalveluiden käyttö mobiililaitteilla yleistyy vauhdilla. Asuntokaupan mobiilisivustoja käyttävät erityisen ahkerasti henkilöt, jotka aikovat vaihtaa asuntoa lähikuukausien aikana. Etuovi.com haluaa tarjota elämän tärkeintä kauppaa suunnitteleville laadukkaan mobiilipalvelun, josta saa tiedot myytävistä asunnoista nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta, kertoo Etuovi.comin tuotepäällikkö Matti Liljaniemi.

Maailman ensimmäinen mobiilivahti
Etuovi.comin sovellus tarjoaa käyttäjille myös Jatkuva haku -nimellä kulkevan mobiilivahdin, joka on kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu. Kuten verkkopalvelussa, käyttäjä voi tallentaa mobiiliversioon omat hakuehtonsa, mutta sähköpostin sijaan, hän saa push-ilmoituksen myyntiin tulleesta kohteesta suoraan älypuhelimeensa. Kohteen tietoja pääsee katsomaan vain yhdellä näytön painalluksella.

Myös esittelyajan sopiminen ja lisätiedon kysyminen sujuu Etuovi.comin mobiilisovelluksen kautta entistä helpommin, sillä jokaisen asunnon kohdesivulta voi soittaa suoraan asuntoa myyvälle kiinteistönvälittäjälle. Nopea ja vaivaton reagointimahdollisuus tuo ostajalle etulyöntiaseman kiinnostavan asunnon löydyttyä.

Etuovi.comin asuntohakusovellus on ladattavissa ilmaiseksi Applen sovelluskaupasta App Storesta. Sovellukset Android-puhelimille ja -tableteille lanseerataan myöhemmin.

Lisätietoja:
Matti Liljaniemi, tuotepäällikkö, Etuovi.com, Alma Mediapartners Oy, p. 050 349 2130.
Heikki Huttunen, liiketoimintajohtaja, Asuminen, Alma Mediapartners Oy, p. 040 700 4739.

Etuovi.com lyhyesti
Etuovi.com on Suomen johtava asuntokaupan markkinapaikka. Etuovi.com-palvelun liiketoiminta koostuu asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallisesta nettipalvelusta ja yli miljoonaan kotitalouteen jaettavasta asuntokaupan erikoislehdestä sekä muista kiinteistönvälityksen medioista ja työkaluista. Etuovi.com on osa Alma Media -konsernin Markkinapaikat-liiketoimintasegmenttiä. www.etuovi.com.

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 7.12.2011, 11:31
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli