Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kari Juutilainen ja Minna Nissinen Alma Median uusien liiketoimintayksiköiden johtajiksi

Kari Juutilainen ja Minna Nissinen Alma Median uusien liiketoimintayksiköiden johtajiksi

Alma Media Oyj          Pörssitiedote                       29.11.2011 klo 14.30

KARI JUUTILAINEN JA MINNA NISSINEN ALMA MEDIAN UUSIEN LIIKETOIMINTAYKSIKÖIDEN JOHTAJIKSI

Alma Media julkisti 1.11.2011 suunnitelman uudistaa organisaatiotaan perustamalla sekä uuden, digitaaliseen liiketoimintaan keskittyvän kehitys- ja palveluyksikön että Alma Median alue-, paikallis- ja kaupunkilehdet yhdistävän yksikön.

Uusien yksiköiden johtajat on nimitetty seuraavasti:

Alma Median sanomalehtiliiketoiminnan yhdistävän yksikön johtajaksi ja Alman Median johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kari Juutilainen, 55. Hän siirtyy tehtävään Alma Mediaan kuuluvan Suomen Paikallissanomien toimitusjohtajan tehtävästä.

Perustettavan digitaalisen yksikön johtajaksi on nimitetty Minna Nissinen, 43. Hän siirtyy tehtävään Alma Median yrityskehitysjohtajan tehtävästä. Nissinen on Alma Median johtoryhmän jäsen.

Juutilainen ja Nissinen aloittavat uusissa tehtävissään vuoden 2012 alusta. Operatiivisen toiminnan suunnittelu käynnistyy välittömästi.

”Toimintamallimme muutoksella Alma Media panostaa aiempaa voimakkaammin digitaalisten palvelujen kehittämiseen sekä toiminnan tehokkuuden ja laadun parantamiseen julkaisuliiketoiminnassa. Näillä avainhenkilöiden nimityksillä käytännön työ toimintamallimme muutoksen toteuttamiseksi pääsee vauhtiin”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Uuden digitaaliseen liiketoimintaan keskittyvän kehitys- ja palveluyksikön perustamisella tavoitellaan voimavarojen lisäämistä strategisesti tärkeälle kasvualueelle.

Konsernin alue-, paikallis- ja kaupunkilehdet kokoavaan liiketoimintayksikköön on tarkoitus yhdistää nykyiset Aamulehden, Satakunnan Kirjateollisuuden, Suomen Paikallissanomien ja Pohjois-Suomen Median liiketoimintayksiköt.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 3500
Minna Nissinen, puh. 050 435 4159
Kari Juutilainen, puh. 040 766 6726.

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.11.2011, 15:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli