Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median uuden painolaitoksen painokonetoimittaja on hakenut itsensä selvitystilaan

Alma Median uuden painolaitoksen painokonetoimittaja on hakenut itsensä selvitystilaan

Alma Media Oyj              Pörssitiedote                    25.11.2011 klo 18.25

Alma Median uuden painolaitoksen painokonetoimittaja on hakenut itsensä selvitystilaan

Alma Median saamien tietojen mukaan sen Tampereelle rakennettavan painolaitoksen yksi laitetoimittajista, saksalainen manroland AG on jättänyt saksalaiselle alioikeudelle tänään hakemuksen, jolla se hakeutuu selvitystilaan rahoitusongelmiensa vuoksi.

Alma Median tiedossa ei vielä ole, miten konkurssihakemus mahdollisesti vaikuttaa manroland AG:n liiketoiminnan jatkumiseen ja sen myötä painolaitoksen rakentamisaikatauluun.  Painokoneen asennustöiden on hankintasopimusten mukaan määrä käynnistyä kesällä 2012, ja painolaitoksen toiminnan vuoden 2013 alusta.

Alma Media on vuoden 2011 aikana jo suorittanut manrolandille ennakkomaksuja, joille on kuitenkin turvaavat vakuudet.

Alma Media seuraa manroland AG:n selvitystilan etenemistä ja ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin asemansa turvaamiseksi.

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 5934589

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 25.11.2011, 19:25
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli