Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media yksinkertaistaa juridista konsernirakennettaan

Alma Media yksinkertaistaa juridista konsernirakennettaan

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   25.11.2011 klo 12.00

ALMA MEDIA YKSINKERTAISTAA JURIDISTA KONSERNIRAKENNETTAAN

Alma Median juridista yhtiörakennetta on päätetty yksinkertaistaa. Juridisen rakenteen yksinkertaistaminen koskee kaikkia Alma Media -konserniin kuuluvia juridisia yhtiöitä. Tarkoitus on minimoida konsernin juridisten yhtiöiden lukumäärä vaiheittain seuraavien 12 kuukauden kuluessa.

Juridisen rakenteen yksinkertaistaminen -hanke tähtää muun muassa operatiivisen päätöksenteon prosessien eriyttämiseen juridisesta rakenteesta sekä kustannussäästöihin mm. sisäisen hallintotyön sekä ulkoisten hallintopalveluiden ostojen minimoinnilla.

Operatiivinen toiminta, muun muassa konsernin lehtien ja verkkopalveluiden toiminta, jatkuu entiseen tapaan. Hanke ei siten aiheuta henkilöstövähennyksiä tai tarvetta käynnistää yhteistoimintaneuvotteluja. Henkilöstön edustajia informoidaan asiasta yhteistoimintalain mukaisesti.

Juridisen rakenteen yksinkertaistaminen täydentää Alma Median 1.11.2011 julkistamaa suunnitelmaa organisaation uudistamiseksi, mutta etenee siitä erillisenä hankkeena erikseen määritellyin tavoittein.

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja: Tuomas Itkonen, Alma Media Oyj, talous- ja rahoitusjohtaja, p. 010 665 2244

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin pörssi, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 25.11.2011, 13:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli