Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden Yritystutka kertoo yrityksen luottokelpoisuuden mobiilissa

Kauppalehden Yritystutka kertoo yrityksen luottokelpoisuuden mobiilissa

Kauppalehti    Lehdistötiedote 7.11.2011 klo 14.40

Kauppalehden Yritystutka kertoo yrityksen luottokelpoisuuden mobiilissa

Kauppalehti on julkaissut uudenlaisen mobiilisovelluksen, jolla voi tarkastaa yrityksen luottokelpoisuuden älypuhelimella. Sovelluksen nimi on Kauppalehti Yritystutka. Se toimii iPhone-älypuhelimessa ja on maksutta ladattavissa Applen App Storesta.

Kauppalehti Yritystutka -sovelluksen avulla voi maksutta hakea yrityksen tietoja nimellä tai y-tunnuksella, vaikka kesken liikeneuvottelujen. Haetusta yrityksestä voi ostaa luottokelpoisuusraportin, joka kertoo onko yrityksellä maksuhäiriömerkintöjä. Yritystutkan avulla luottokelpoisuuden tarkastaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta. Luottoraportin saa heti puhelimeen. Lisäksi voi helposti tarkastaa yrityksen yhteystiedot sekä sijainnin kartalla.

Sopimuksia ja luottopäätöksiä pitää toisinaan pystyä tekemään nopeassakin aikataulussa, paikasta riippumatta. Kun luottokelpoisuus pitää saada tarkastettua nopeasti kesken palaverin tai matkalla tapaamiseen, Kauppalehti Yritystutka on nopein tapa selvittää suomalaisen kumppanin taustatiedot.

”Luottokelpoisuuden tarkastaminen on luonnollinen tapa toimia, kun liike-elämässä valitaan yhteistyökumppania. Nyt siitä on tehty entistä vaivattomampaa. Pikkurahalla voi välttyä suurelta vahingolta”, kertoo Kauppalehden Tietopalvelujen kehityspäällikkö Mikko Saastamoinen.

”Olemme aktiivisesti seuranneet asiakkaidemme käyttötottumusten muutoksia. Niiden perusteella teimme mobiilisovelluksen, joka palvelee käyttäjiä entistä paremmin ajasta ja paikasta riippumatta. Näin pääsemme yhä lähemmäs asiakasta ja hänen päivittäistä työntekoaan”, Saastamoinen kiteyttää.

Palvelua voi käyttää kaikilla iPhone- ja iPad-laitteilla. Yhden luottokelpoisuusraportin hinta palvelussa on 5,99 euroa. Itse sovellus on maksuton ja löytyy App Storen valikoimasta esimerkiksi hakusanoilla Yritystutka tai Kauppalehti.

Luottokelpoisuusraportin tiedoista vastaa Bisnode Finland Oy.  ”Yritystutka on kätevä tapa tarkastaa millaisen yrityksen kanssa on tekemisissä. Siitä näkee yhdellä vilkaisulla yrityksen tilan viranomaisrekistereissä, joista voi päätellä kohdistuuko yritykseen maksuhäiriöitä tai muita julkisia merkintöjä ja onko kyse pöytälaatikkoyrityksestä”, kertoo asiakkuusjohtaja Pasi Leino Bisnodesta.

Lisätietoja:

Kauppalehti Tietopalvelut, liiketoiminnan kehityspäällikkö Mikko Saastamoinen, puh. 010 665 2477, mikko.saastamoinen@kauppalehti.fi

Bisnode Finland Oy, asiakkuusjohtaja Pasi Leino, puh. 040 840 6005, pasi.leino@bisnode.com

  • Julkaistu: 7.11.2011, 15:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli