Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Amer Sportsin Next voittoon kansainvälisessä aikakauslehtikilpailussa

Amer Sportsin Next voittoon kansainvälisessä aikakauslehtikilpailussa

Alma 360   Lehdistötiedote   4.11.2011 klo 09.15

Amer Sportsin Next voittoon kansainvälisessä aikakauslehtikilpailussa

Amers Sportsin sidosryhmälehti Next on voittanut Folio-lehden järjestämässä Eddie ja Ozzie -aikakausilehtilehtikilpailussa sarjan Best redesign, b-to-b. Next-lehden tuottaa Alma Media -konserniin kuuluva Alma 360.

Eddie & Ozzie Awards on maailman suurin ja arvostetuin vuotuinen aikakauslehtialan kilpailu. Sen järjestää yhdysvaltalainen Folio Magazine. Kilpailuun osallistui tänä vuonna lähes 2 000 lehteä ja verkkojulkaisua eri puolilta maailmaa. Vuoden 2011 voittajat julkistettiin New Yorkissa 1.11.2011.

Next on Amer Sportsin ulkoinen sidosryhmälehti, jota on julkaistu vuodesta 2003 alkaen. Alma 360:n tuottaman julkaisun ulkoasu- ja sisältöuudistus toteutettiin keväällä 2011. Lehdestä on saatavana myös iPad-versio.

Palkitun lehden päätoimittaja on Amer Sportsin viestintäpäällikkö Maarit Mikkonen. Lehden ulkoasusta vastaa Alma 360:n AD Mika Soikkeli. Lehden tiimiin kuuluvat myös tuottaja Markku Rimpiläinen, toimitussihteeri Verna Julkunen ja kuvatoimittaja Laura Vuoma Alma 360:sta.

Nextin iPad-version voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta. Näköislehteen voi tutustua osoitteessa www.amersports.com.

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Markku Rimpiläinen, Alma 360, p. 040 022 5680
Päätoimittaja Maarit Mikkonen, Amer Sports, p. 040 562 2282

Lisätietoa kilpailusta: www.folioawards.com.

Alma 360 (www.alma360.fi) on sisältölähtöinen markkinointiviestintätoimisto, jonka muodostavat Alma Media Lehdentekijät, Suomen Business Viestintä ja Titanik Helsinki. Alma 360:n toiminta kattaa asiakasviestinnän, suunnittelun sekä mediamyynnin.

Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Precor, Suunto ja Mavic. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

  • Julkaistu: 4.11.2011, 10:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli