Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Neljän lehden päätoimittajat vaihtuvat Suomen Paikallissanomissa

Neljän lehden päätoimittajat vaihtuvat Suomen Paikallissanomissa

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   7.10.2011 klo 9.00

NELJÄN LEHDEN PÄÄTOIMITTAJAT VAIHTUVAT SUOMEN PAIKALLISSANOMISSA

Alma Media -konserniin kuuluvan Suomen Paikallissanomat Oy:n julkaisemien Jämsän Seudun ja Vekkarin, Valkeakosken Sanomien ja Pyhäjokiseudun päätoimittajat vaihtuvat joulukuun 2011 alussa. Päätoimittajarotaatiossa kaikki vakanssit täytetään Suomen Paikallissanomien sisältä.

Jämsän Seudun ja Vekkarin päätoimittajaksi on kutsuttu päätoimittaja Jukka Ignatius, 57. Hän siirtyy Jämsään Valkeakosken Sanomista. Ennen Valkeakoskea Ignatius on toiminut muun muassa Suur-Keuruun, KMV-lehden ja Sotkamo-lehden päätoimittajana. Jämsän Seutu ilmestyy neljä kertaa viikossa, ja kaupunkilehti Vekkari kerran viikossa.

Valkeakosken Sanomien päätoimittajaksi on kutsuttu päätoimittaja Simo Husso, 46. Hän siirtyy Valkeakoskelle Pyhäjokiseudusta Oulaisista. Husso on toiminut aikaisemmin Urjalan Sanomien päätoimittaja-toimitusjohtajana, sekä toimittajana ja toimitussihteerinä Nokian Uutisissa ja tuottajana Suomen Paikallissanomien yhteistuotannossa. Valkeakosken Sanomat ilmestyy viisi kertaa viikossa.

Pyhäjokiseudun päätoimittajaksi on kutsuttu uutistuottaja Sirpa Kortet, 35. Hän on koulutukseltaan yo-merkonomi, media-assistentti ja mediatekniikan insinööri. Opintojensa jälkeen Kortet aloitti Pyhäjokiseudussa taittavana toimittajana vuonna 2005 ja siirtyi uutistuottajaksi vuonna 2009. Pyhäjokiseutu ilmestyy kaksi kertaa viikossa.

Jämsän Seudun ja Vekkarin nykyinen päätoimittaja Pekka Hyytinen jää osa-aikaeläkkeelle ja erikoistoimittajaksi vuoden 2012 alusta.

Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö, joka kustantaa 17:ää tilattavaa ja kolmea kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 050-435 4159

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 7.10.2011, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli