Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Riikka Wulff nimitetty Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtajaksi

Riikka Wulff nimitetty Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtajaksi

Alma Media Oyj  Lehdistötiedote   28.9.2011 klo 14.45

 

RIIKKA WULFF NIMITETTY ALMA MEDIAPARTNERS OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

 

Kauppatieteiden maisteri Riikka Wulff, 36, on nimitetty Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtajaksi 1.10.2011 alkaen. Yhtiön organisaatio uudistuu myös muilta osin.

 

Wulff on aiemmin toiminut yhtiön tuote- ja liiketoiminnan kehityksestä, asiakaspalvelusta sekä markkinoinnista vastaavana johtajana sekä muun muassa Alma Median Mikko.fi-kauppapaikkapalvelusta vastaavana johtajana.

 

Wulff raportoi uudessa tehtävässään Alma Mediapartners Oy:n hallitukselle. Alma Mediapartners Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Raimo Mäkilä jatkaa Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminnan johtajana ja Alma Media -konsernin johtoryhmän jäsenenä.

 

Alma Mediapartners Oy:n organisaatio muuttuu myös muilta osin 1.10.2011. Yhtiöön muodostetaan uudet Autoilun ja Asumisen tulosvastuulliset liiketoimintayksiköt. Asumisen liiketoimintaan kuuluvat Etuovi-tuoteperhe sekä Vuokraovi.com-palvelu ja autoilun tuoteperheeseen Autotalli.com-palvelu. Asiakastuki ja markkinointi -toiminto sisältää jatkossa markkinoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin tuen. IT ja kehitys -toiminnon vastuu laajenee tuote- ja käyttöliittymäsuunnitteluun.

 

”Alma Mediapartners Oy:n toiminnan kehittäminen on hyvässä vauhdissa. Vetovastuun vaihtaminen ja organisaation muu uudistaminen varmistaa hyvän kierteemme jatkumisen. Se mahdollistaa muun muassa digitaalisen liiketoiminnan aiempaa voimakkaamman kasvattamisen Alma Median strategian mukaisesti. Haemme kasvua myös aivan uusilta liiketoiminta-alueilta”, toteaa Raimo Mäkilä.

 

Alma Mediapartners Oy:n johtoryhmään kuuluvat 1.10.2011 alkaen:

 

Riikka Wulff, puheenjohtaja
Heikki Huttunen, Asuminen
Tomi Viitasalo, Autoilu
Minna Marjava-Kontio, Asiakastuki ja markkinointi
Tero Lehtimäki, IT ja kehitys
Nina Pyyhtiä, Business Controlling
Virpi Juvonen, Henkilöstö.

 

Alma Mediapartners Oy on Alma Median (65 %) sekä Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama valtakunnalliseen markkinapaikkaliiketoimintaan keskittynyt yhtiö, jonka tunnetuimmat palvelut ovat Etuovi.com, Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä Mikko.fi.

 

Lisätietoja:

 

Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh. 040 546 1892
Riikka Wulff, Alma Mediapartners, toimitusjohtaja 1.10.2011 alkaen, puh. 040 777 8299

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

 

  • Julkaistu: 28.9.2011, 16:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli