Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Etelä-Suomen aluehallintovirasto hyväksyi osittain Herttaässän hakemuksen erityisen tarkastuksen toimittamisesta Alma Mediassa

Etelä-Suomen aluehallintovirasto hyväksyi osittain Herttaässän hakemuksen erityisen tarkastuksen toimittamisesta Alma Mediassa

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   24.8.2011 klo 20.15

ETELÄ-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTO HYVÄKSYI OSITTAIN HERTTAÄSSÄN HAKEMUKSEN ERITYISEN TARKASTUKSEN TOIMITTAMISESTA ALMA MEDIASSA

Oy Herttaässä Ab ehdotti 11.3.2010 pidetylle yhtiökokoukselle erityisen tarkastuksen toimittamista Alma Median hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan toiminnasta viimeisen viiden vuoden ajalta. Yhtiökokous käsitteli ehdotuksen, ja koska Herttaässän omistusosuus Alma Mediassa ylitti yhtiökokouksen ajankohtana 10 % kaikista osakkeista, ehdotus kirjattiin kokouspöytäkirjaan ja julkaistiin samana päivänä yhtiökokouksen päätöksiä käsittelevässä pörssitiedotteessa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on käsitellyt Herttaässän hakemuksen erityisen tarkastuksen toimittamisesta Alma Mediassa ja on hyväksynyt hakemuksen siltä osin kun tarkastusta on haettu nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan ja sitä edeltäneen vaalivaliokunnan toiminnasta ja siitä, miten yhdenvertaisuusperiaate on tullut huomioon otetuksi valiokuntien toiminnassa.

Sen sijaan siltä osin, kuin Herttaässä on hakenut erityistä tarkastusta nimitys- ja palkitsemisvaliokuntaan nimitettyjen henkilöiden valintaperusteista, palkkioiden määrittelyperusteista sekä siitä, ketkä ovat olleet yhtiön hallituksen ja nimitysvaliokunnan jäseniä, aluehallintovirasto on hylännyt hakemuksen.

Alma Media perehtyy aluehallintoviraston tekemään päätökseen ja sen perusteluihin, jonka jälkeen yhtiö harkitsee, valittaako se päätöksestä hallinto-oikeuteen.

Alma Media tiedotti Herttaässän vaatineen erityistä tarkastusta 15.4.2010 pörssitiedotteella.

 

Alma Media Oyj
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, puh. 010 665 2201

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 24.8.2011, 22:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli