Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kirsi Höltästä Helsingin toimituksen esimies

Kirsi Höltästä Helsingin toimituksen esimies

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   28.6.2011 klo 10.00

 

KIRSI HÖLTÄSTÄ HELSINGIN TOIMITUKSEN ESIMIES

 

Kirsi Hölttä on nimitetty Alma Median Helsingin toimituksen esimieheksi.

 

Hölttä on 39-vuotias valtiotieteen maisteri. Hän on työskennellyt Helsingin toimituksessa sen perustamisvuodesta 2007 lähtien. Viime marraskuusta lähtien Hölttä on työskennellyt toimituksen virkaa toimittavana esimiehenä.

 

Ennen Alma Median Helsingin toimitusta Hölttä on työskennellyt toimittajana muun muassa Aamulehdessä ja Helsingin Sanomissa.

 

Eteläesplanadilla sijaitsevassa Alma Median Helsingin toimituksessa työskentelee nyt kahdeksan henkeä. Toimitus tuottaa pääasiassa politiikan ja talouden uutisia ja analyysejä Alma Median maakuntalehdille.

 

Lisätietoja:
Jouko Jokinen, Aamulehden vastaava päätoimittaja, puh. 010 665 3100

 

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

 

  • Julkaistu: 28.6.2011, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli