Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Medialla ei esteitä käyttää Etuovi.com-tavaramerkkiä verkkopalvelun tunnuksena

Alma Medialla ei esteitä käyttää Etuovi.com-tavaramerkkiä verkkopalvelun tunnuksena

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   16.6.2011 klo 14.00

ALMA MEDIALLA EI ESTEITÄ KÄYTTÄÄ ETUOVI.COM-TAVARAMERKKIÄ VERKKOPALVELUN TUNNUKSENA

Helsingin hovioikeus päätti joulukuussa 2010, että Alma Medialla ei ole esteitä käyttää Etuovi.com-tavaramerkkiä internet-palveluiden tunnuksena. Lisäksi hovioikeus päätti, että Alma Median ETUOVI.COM-tunnusta ei saa käyttää lehden tavaramerkkinä. Molemmat osapuolet pyysivät korkeimmalta oikeudelta valituslupaa hovioikeuden tuomiosta. Alma Median osalta valitus olisi koskenut ETUOVI.COM-tunnusta painetun lehden tavaramerkkinä.

Korkein oikeus ei myöntänyt kiistassa valituslupaa kummallekaan osapuolelle, joten Helsingin hovioikeuden joulukuussa 2010 antama päätös jää pysyväksi.

”Olemme tyytyväisiä korkeimman oikeuden päätökseen, vaikka emme valituslupaa saaneetkaan. Nyt pitkä tavaramerkkikiista saatiin kannaltamme tyydyttävään päätökseen ja Alma Mediaa vastaan esitetyt vaatimukset ETUOVI.COM-verkkopalvelun osalta on lopullisesti hylätty. Alma Medialla ei ole esteitä käyttää Etuovi.com-tavaramerkkiä internet-palveluiden tunnuksena, ja Etuovi.com-lehden nimi muutettiin jo aiemmin Asuntomediaksi. Korkeimman oikeuden päätöksellä ei siten ole vaikutusta liiketoimintaamme”, sanoo Mikko Korttila, Alma Media Oyj:n lakiasiainjohtaja.

Etuovi.com jatkaa toimintaansa Suomen suosituimpana ja tunnetuimpana asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallisena verkkopalveluna.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh 050 5934589

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi Oy, keskeiset tiedotusvälineet

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi/

 

  • Julkaistu: 16.6.2011, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli