Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media laajentaa jakeluliiketoimintaansa Lapin maakunnassa

Alma Media laajentaa jakeluliiketoimintaansa Lapin maakunnassa

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   31.5.2011 klo 15.30

 

ALMA MEDIA LAAJENTAA JAKELULIIKETOIMINTAANSA LAPIN MAAKUNNASSA

 

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy laajentaa jakeluliiketoimintaansa Lapin maakunnassa. Yhtiö käynnistää Rovaniemellä ilmestyvän Lapin Kansan ja Kemijärvellä ilmestyvän Koillis-Lapin varhaisjakelun alueella tammikuussa 2012. Molempia lehtiä kustantaa Alma Mediaan kuuluva Pohjois-Suomen Media Oy.  

 

”Alma Manu Oy on vastannut Rovaniemen sanomalehtipainon toiminnasta vuoden 2010 alusta. Nyt on tullut sopiva aika siirtää koko Lapin Kansan palveluprosessi painosta postiluukkuun Alma Manun hoidettavaksi ja takaisin almalaisiin käsiin”, Pohjois-Suomen Media Oy:n toimitusjohtaja Matti Ilmivalta kertoo.

 

”Olemme kehittäneet toimintaamme pitkäjänteisesti tavoitteenamme turvata sanomalehtien laadukas varhaisjakelu. Kehityspolkuumme sopii hyvin toiminnan laajentaminen Lapin Kansa – ja Koillis-Lappi-lehtien levikkialueille, Alma Manu Oy:n toimitusjohtaja Helvi Liukkaala sanoo.

 

Jakelutoiminnan aloittamisen myötä Alma Manu palkkaa alueelta arviolta 90 osa-aikaista lehdenjakajaa.

 

Tällä hetkellä Alma Manulla on jakeluliiketoimintaa Pirkanmaalla, Satakunnassa sekä Meri-Lapissa. Lapin Kansan ja Koillis-Lapin jakelusta Lapissa on vastannut Itella, jolta jakelu siirtyy Alma Manulle 17.1.2012.

 

 

Lisätietoja:
Helvi Liukkaala, toimitusjohtaja, Alma Manu Oy, puh. 010 665 3009
Matti Ilmivalta, toimitusjohtaja, Pohjois-Suomen Media Oy, puh. 010 665 7861

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi/

  • Julkaistu: 31.5.2011, 17:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli