Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Työnhaku sujuu nyt myös Androidilla

Työnhaku sujuu nyt myös Androidilla

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote    10.5.2011 klo 10.00

 

TYÖNHAKU SUJUU NYT MYÖS ANDROIDILLA

 

Alma Media -konserniin kuuluva työnhakupalvelu Monster on tuonut työnhakijoiden käyttöön jälleen uuden mobiilisovelluksen: Android-puhelimia varten suunnitellun työnhaku-applikaation. Sovelluksen voi ladata maksutta Android Marketista.

 

Monster on julkaissut jo aiemmin maksuttomat iPhone- ja iPad-applikaatiot. Mobiilisovelluksien avulla Monster haluaa tukea ajasta ja paikasta riippumatonta työnhakua. – Internet on nopeuttanut rekrytointeja ja niinpä yhä useampi työtehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

CV ja hakemus aina taskussa

 

Muiden Monster-työnhakusovellusten tapaan myös Android-applikaatio mahdollistaa työnhaun milloin ja missä tahansa. Sovelluksen avulla työnhakija pystyy mm. tallentamaan mieluisia työpaikkoja myöhempää hakua varten ja hakemaan työpaikkoihin Monsteriin tallennetulla CV:llä.

 

Lisätiedot:
Marja Pylkkänen, toimitusjohtaja, puh. 010 665 2173
Ohjeita app:n käyttöönotosta Monsterin sivuilta.

 

Monster on maailman suurin työnhakupalvelu Internetissä ja alan markkinajohtaja myös Suomessa. Monster.fi -sivustolla vierailee yli 90 000 viikkokävijää eri selaimilta (TNS) ja työpaikkailmoituksia on viikoittain lähes 2000. Monsterin kautta työpaikkoja voi etsiä yli 60 maasta. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi/

  • Julkaistu: 10.5.2011, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli