Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Minna Ala-Heikkilä Nokian Uutisten ja Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi

Minna Ala-Heikkilä Nokian Uutisten ja Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi

Alma Media Oyj  Lehdistötiedote 29.4.2011 klo 9.15

Minna Ala-Heikkilä Nokian Uutisten ja Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi

Nokian Uutisten päätoimittaja vaihtuu syksyllä.  Tyrvään Sanomien päätoimittaja Minna Ala-Heikkilä ottaa vastuulleen lokakuun alussa myös Nokian Uutisten päätoimittajan tehtävät.  Lehden nykyinen päätoimittaja Martti Jaatinen siirtyy 1.10. Tampereen Komediateatterin viestintään.

Nokian Uutiset on Ala-Heikkilälle entuudestaan tuttu lehti. Hän on työskennellyt Nokian Uutisissa 90-luvun alkupuolelta saakka toimittajana ja uutistuottajana vuoteen 2008 saakka, jolloin hän siirtyi Tyrvään Sanomien päätoimittajaksi. Koulutukseltaan päätoimittaja Ala-Heikkilä on sosionomi Tampereen yliopiston toimittajatutkinnosta.

”Nokia on minulle tuttu ja läheinen, ja siksi paluu Nokian Uutisiin on motivoiva tehtävä. Kiinnostava lehti koostuu kunnon uutisista ja hyvistä lukujutuista. Lukijoiden hyvä palvelu edellyttää toimitukselta uutisnälkää sekä työteliästä, kunnianhimoista tekemisen tapaa. Haluan viedä Nokian Uutiset entistäkin läheisempään yhteyteen lukijoidensa kanssa.”

Martti Jaatinen on työskennellyt Nokian Uutisissa vuodesta 1975 toimittajana ja lehden päätoimittajana vuodesta 1982 alkaen.  Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä Jaatinen sanoo viihtyneensä hyvin paikallisessa uutisvirrassa.

”Kolme vuosikymmentä päätoimittajana on kuitenkin pitkä työura. Nyt on sopiva hetki antaa ohjakset nuorempiin käsiin”, Jaatinen sanoo.

Molempia lehtiä kustantavassa Suomen Paikallissanomat Oy:ssä kahden lehden jaettu päätoimittajuus on käytössä oleva toimintatapa usealla paikkakunnalla. Nokian Uutiset ilmestyy kolme kertaa ja Tyrvään Sanomat kaksi kertaa viikossa.

Suomen Paikallissanomat Oy on Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö, joka kustantaa 17:ää tilattavaa paikallislehteä ja kolmea kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 050-4354159

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi/

  • Julkaistu: 29.4.2011, 11:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli