Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Satakunnan Kansa ja SK24.fi uudistuvat: painettu lehti tabloidiksi tammikuussa 2012

Satakunnan Kansa ja SK24.fi uudistuvat: painettu lehti tabloidiksi tammikuussa 2012

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   14.4.2011 klo 11.00

 

SATAKUNNAN KANSA JA SK24.FI UUDISTUVAT
Painettu lehti tabloidiksi tammikuussa 2012

 

Alma Media -konserniin kuuluva Satakunnan Kansa -sanomalehti ja sen verkkopalvelu SK24.fi uudistuvat. Uudistettu lehti ja verkkopalvelu tulevat lukijoiden ja asiakkaiden käyttöön 17. tammikuuta 2012.

 

Uudistus merkitsee tekemisen tavan muutosta tuotteiden sisällössä sekä uutta ulkoasua ja rakennetta. Lehden formaatiksi tulee tabloidi. Tabloidi on sekä Suomessa että maailmalla todettu lukijalle käteväksi ja ilmoittajalle tehokkaaksi välineeksi.

 

”Tavoitteena on lisätä paikallisuutta, eriyttää lehden ja verkon sisältöä sekä lisätä vuorovaikutusta lukijoiden ja asiakkaiden kanssa. Alma Median kolme Pohjois-Suomessa ilmestyvää maakuntalehteä – Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat ja Kainuun Sanomat – ovat ilmestyneet tabloideina tammikuusta 2011 alkaen. Tabloidin positiivinen vastaanotto Pohjois-Suomessa rohkaisi meitä osaltaan päättämään uudistuksesta”, Satakunnan Kansan kustantaja Petri Hakala kertoo. 

 

 

Lisätietoja:
Petri Hakala, kustantaja, Satakunnan Kirjateollisuus Oy, puh. 010 665 8234

 

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee noin 2800 ammattilaista. Vuoden 2010 liikevaihto oli 311,4 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,9 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi/

  • Julkaistu: 14.4.2011, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli