Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Monster toi työpaikat iPadiin

Monster toi työpaikat iPadiin

Alma Media Oyj  Lehdistötiedote  22.3.2011 klo 9.10

 

MONSTER TOI TYÖPAIKAT IPADIIN

 

Alma Media -konserniin kuuluva työnhakupalvelu Monster tarjoaa ensimmäisenä Suomessa mahdollisuuden työnhakuun iPadia varten suunnitellulla sovelluksella. iPad-sovellus mahdollistaa työnhaun ajasta ja paikasta riippumatta. Sovellus on ladattavissa 22.3. alkaen maksutta Apple Storesta.

Yhä useampi työtehtävä täytetään nykyisin heti sopivan työntekijän löydyttyä. iPad-sovellus mahdollistaa nopean reagoinnin työmahdollisuuksiin ja työpaikkaan hakemisen Monsteriin tallennetulla CV:llä sekä hakemuskirjeellä.

 

Tulossa myös Android-sovellus

 

iPad-sovelluksella työpaikkoja voi selailla halutessaan senhetkisen tai valitun sijainnin perusteella. Sovellus on linkitetty Googlen karttapalveluun, jonka avulla voi tarkistaa työpaikan sijainnin ja etsiä sopivia reitti- ja kulkuvälineitä. 

 

iPad-sovellus liittyy Monsterin työnhakua tukevien mobiilisovellusten joukkoon, joista on jo aiemmin julkaistu iPhone-sovellus. Android-sovellus julkaistaan lähiaikoina.

 

Lisätiedot:

 

Marja Pylkkänen, toimitusjohtaja, puh. 010 665 217, marja.pylkkanen@monster.fi

 

Ohjeita app:n käyttöönotosta: http://uraneuvonta.monster.fi/strategia-tyopaikkahakuun/nain-paaset-alkuun/ipad-app/article.aspx

 

Monster on maailman suurin työnhakupalvelu Internetissä ja alan markkinajohtaja myös Suomessa. Monster.fi -sivustolla vierailee noin 100 000 viikkokävijää eri selaimilta (TNS) ja työpaikkailmoituksia on viikoittain noin 2000. Monsterin kautta työpaikkoja voi etsiä yli 60 maasta. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).

  • Julkaistu: 22.3.2011, 10:10
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli