Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Korkein oikeus ei myöntänyt Alma Medialle valituslupaa Johanna Korhosen asiassa

Korkein oikeus ei myöntänyt Alma Medialle valituslupaa Johanna Korhosen asiassa

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote    1.2.2011 klo 12.40

KORKEIN OIKEUS EI MYÖNTÄNYT ALMA MEDIALLE VALITUSLUPAA JOHANNA KORHOSEN ASIASSA

Korkein oikeus on päättänyt, että se ei myönnä Alma Mediaan kuuluvalle Pohjois-Suomen Media Oy:lle valituslupaa Helsingin hovioikeuden 18.3.2010 antamaan tuomioon Johanna Korhosen johtajasopimuksen purkamista koskevassa asiassa. Helsingin hovioikeuden tuomio jää siten pysyväksi.

Alma Media Oyj
Konserniviestintä

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: http://www.almamedia.fi/

 

 

  • Julkaistu: 1.2.2011, 13:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli