Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media käynnistää toiminnan tehostamiseen tähtäävät yt-neuvottelut Satakunnassa

Alma Media käynnistää toiminnan tehostamiseen tähtäävät yt-neuvottelut Satakunnassa

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   1.2.2011 klo 11.00

ALMA MEDIA KÄYNNISTÄÄ TOIMINNAN TEHOSTAMISEEN TÄHTÄÄVÄT YT-NEUVOTTELUT SATAKUNNASSA

Satakunnan Kansaa kustantava Satakunnan Kirjateollisuus Oy ja Porin Sanomat Oy käynnistävät koko henkilöstöään koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Yhtiöiden alustavan näkemyksen mukaan niiden henkilökunnan määrä saattaa vähentyä enimmillään 20 henkilötyövuodella. Yhtiöt työllistävät yhteensä noin 130 henkilöä.

Toiminnan uudelleenjärjestämisen ja tehostamisen tavoitteena on parantaa Satakunnan Kansan ja Porin Sanomien kilpailukykyä mediamarkkinan murroksessa ja turvata niiden elinvoimaisuus myös jatkossa.

Neuvottelut koskevat Satakunnan Kirjateollisuus Oy:n ja Porin Sanomat Oy:n koko henkilöstöä. Suunniteltu uudelleenjärjestäminen vähentäisi työtä todennäköisesti eniten ilmoitusmateriaalin käsittelyssä ja ilmoitustrafiikissa, asiakaspalvelussa, toimituksessa ja markkinointitoiminnoissa.

Mahdolliset henkilöstövaikutukset ja niiden kohdentuminen eri henkilöstöryhmiin tarkentuvat neuvottelujen kuluessa.

Lisätietoja:

Petri Hakala, kustantaja, Satakunnan Kirjateollisuus Oy, puh. 010 665 8234

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: http://www.almamedia.fi/

  • Julkaistu: 1.2.2011, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli