Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Heikki Huttunen nimitetty Alma Mediapartners Oy:n myyntijohtajaksi

Heikki Huttunen nimitetty Alma Mediapartners Oy:n myyntijohtajaksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   12.1.2011 klo 9.00

 

HEIKKI HUTTUNEN NIMITETTY ALMA MEDIAPARTNERS OY:N MYYNTIJOHTAJAKSI

 

Alma Mediaan kuuluvan Alma Mediapartners Oy:n myyntijohtajaksi on nimitetty KTM Heikki Huttunen, 36.

 

Huttunen aloittaa myyntijohtajan tehtävässä 1.2.2011 alkaen ja raportoi Alma Median Markkinapaikat-liiketoiminta-alueen johtajalle Raimo Mäkilälle. Huttusella on yli kymmenen vuoden kokemus markkinapaikkaliiketoiminnasta Autotalli liiketoiminnan vetäjänä ja viimeksi Etuovi-tuoteperheen johtajana. Nykyinen myyntijohtaja Stefan Kajanus jättää Alma Median.

 

– Haluan kiittää Stefania hyvästä työpanoksesta ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin. Markkinapaikkaliiketoimintaa laaja-alaisesti tunteva Heikki on paras mahdollinen henkilö jatkamaan hyvin käynnistynyttä valtakunnallisen markkinapaikkaliiketoiminnan kehittämistä, toteaa Raimo Mäkilä.

 

Alma Mediapartners Oy on Alma Median (65 %) sekä Väli-Suomen sanomalehtien kehitysyhtiön Arena Partnersin (35 %) omistama valtakunnalliseen markkinapaikkaliiketoimintaan keskittynyt yhtiö, jonka tunnetuimmat palvelut ovat Etuovi.com, Vuokraovi.com, Autotalli.com sekä Mikko.fi.

 

Lisätietoja:
Heikki Huttunen, Alma Mediapartners, myyntijohtaja 1.2.2011 alkaen, puh. 010 665 3423
Raimo Mäkilä, johtaja, Markkinapaikat, puh. 010 665 5802

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: http://www.almamedia.fi/

  • Julkaistu: 12.1.2011, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli