Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median tytäryhtiö Alma Manu Oy sopinut rakennettavan painolaitoksen rahoituksesta

Alma Median tytäryhtiö Alma Manu Oy sopinut rakennettavan painolaitoksen rahoituksesta

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   5.1.2011 klo 17.15

ALMA MEDIAN TYTÄRYHTIÖ ALMA MANU OY SOPINUT RAKENNETTAVAN PAINOLAITOKSEN RAHOITUKSESTA

Alma Median paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy on tänään sopinut Tampereelle vuonna 2012 rakennettavan painolaitoksen koneiden rahoituksesta. Sovitun rahoituksen enimmäismäärä on 50 milj. euroa.

– Alma Median tytäryhtiön Alma Manu Oy:n ja Pohjola Pankki Oyj:n solmima rahoitussopimus syventää edelleen Alma Media -konsernin ja OP-Pohjola-ryhmän välistä asiakassuhdetta. OP-Pohjola vahvistaa tehdyn uuden sopimuksen perusteella asemaansa yhtenä Alma Media -konsernin päärahoittajista, toteaa Alma Media Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Tuomas Itkonen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksestamme Alma Median kanssa yhtiön uuden painolaitoksen koneiden rahoittamisesta. Nyt allekirjoitettu rahoitussopimus edelleen vahvistaa tiivistä yhteistyötämme Alma Median kanssa, toteaa Pohjola Pankki Oyj:n pankkitoiminnan johtaja Reima Rytsölä.ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Tuomas Itkonen, talous- ja rahoitusjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 244


Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi Oy, keskeiset tiedotusvälineet

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi<http://www.almamedia.fi/>.

  • Julkaistu: 5.1.2011, 18:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli