Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Vahvat paikallismediat ja suosituin valtakunnallinen työnhakupalvelut yhdessä – Monster-työpaikat esille pääkaupunkiseudun luetuimpiin kaupunkilehtiin

Vahvat paikallismediat ja suosituin valtakunnallinen työnhakupalvelut yhdessä – Monster-työpaikat esille pääkaupunkiseudun luetuimpiin kaupunkilehtiin

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   4.1.2011 klo 10.00

 

Vahvat paikallismediat ja suosituin valtakunnallinen työnhakupalvelu yhdessä
MONSTER-TYÖPAIKAT ESILLE PÄÄKAUPUNKISEUDUN LUETUIMPIIN KAUPUNKILEHTIIN

 

Alma Mediaan kuuluva Monster ja Suomen Lehtiyhtymä ovat aloittaneet yhteistyön työpaikkailmoittelussa. Ensimmäiset yhteiset työpaikkaosiot julkaistaan 8.1.2010 lähtien Lehtiyhtymän PKS-kolmikossa eli Helsingin Uutisissa, Vantaan Sanomissa sekä Länsiväylässä.

 

”Työpaikat ovat aina paikallisia, vaikka rekrytointi olisikin valtakunnallista. Siksi oli luontevaa yhdistää vahvat paikallismediat ja Suomen suurin valtakunnallinen Internet-työnhakupalvelu. Yhteistyön myötä Monster vahvistaa tunnettuuttaan pääkaupunkiseudulla ja paikalliset kaupunkilehdet voivat puolestaan hyödyntää valtakunnallisen verkkopalvelun tavoittavuuden”, kertoo Monster Oy:n toimitusjohtaja Marja Pylkkänen.

 

Työpaikkaosiot julkaistaan lauantain jakelussa ja ne ovat visuaaliselta ilmeeltään kaikissa PKS-kolmikon lehdissä yhdenmukaiset. Työpaikat-sivuilla julkaistaan jatkossa perinteisten työpaikkailmoitusten lisäksi Monsterin verkkopalvelussa ilmoitettuja Uudenmaan työpaikkoja rivi-ilmoituksina.

 

Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat tavoittavat 385 000 lukijaa, mikä on yli 40 prosenttia Suur-Helsingin alueen kuluttajista. Monsterin työnhakupalvelussa vierailee keskimäärin 90 000 viikkokävijää eri selaimilta ja työpaikkahakuja tehdään jopa 3 000 000 kuukaudessa. 

 

Lisätiedot:
Marja Pylkkänen, toimitusjohtaja, Monster Oy, puh. 010 665 2173
Virpi Kokko, kustannusjohtaja SLY-Kaupunkilehdet Oy, puh. 020 770 3273

 

Monsterin ja Lehtiyhtymän kotisivut

 

Monster on maailman suurin työnhakupalvelu Internetissä ja alan markkinajohtaja myös Suomessa. Monster.fi -sivustolla vierailee yli 90 000 viikkokävijää eri selaimilta (TNS) ja työpaikkailmoituksia on viikoittain lähes 2000. Monsterin kautta työpaikkoja voi etsiä yli 60 maasta. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).

 

Suomen Lehtiyhtymä -konserni on Suomen viidenneksi suurin lehtikustantaja ja painopalvelujen tuottaja sekä markkinajohtaja kaupunkilehdissä yli 40 prosentin markkinaosuudella. Konserniin kuuluu tilattavia lehtiä sekä kaupunkilehtiä, yhteensä 23 omaa sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 11 yhteistyölehteä valtakunnallisessa KasvuSuomi -paketissa.

  • Julkaistu: 4.1.2011, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli