Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Hovioikeus vahvisti, ettei Alma Median Etuovi.com-tavaramerkin käytölle internet-palveluiden tunnuksena ole esteitä

Hovioikeus vahvisti, ettei Alma Median Etuovi.com-tavaramerkin käytölle internet-palveluiden tunnuksena ole esteitä

Alma Media Oyj                Pörssitiedote                      31.12.2010 klo 12.30

HOVIOIKEUS VAHVISTI, ETTEI ALMA MEDIAN ETUOVI.COM-TAVARAMERKIN KÄYTÖLLE INTERNET-PALVELUIDEN TUNNUKSENA OLE ESTEITÄ

Helsingin hovioikeus on tänään antamassaan päätöksessä vahvistanut, että Alma Median tavaramerkin ETUOVI.COM käytölle yhtiön tarjoamien asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvien internet-palveluiden sekä näihin liittyvien mainonta- ja markkinointipalveluiden tunnuksena ei ole esteitä. Hovioikeus on tuomiossaan tehnyt eräitä muutoksia Helsingin käräjäoikeuden vuoden 2008 syksyllä antamiin päätöksiin, joissa on käsitelty Alma Median oikeutta käyttää vakiintunutta ja tunnettua tavaramerkkiään ETUOVI.COM.

Hovioikeus on kuitenkin virheellisesti katsonut, ettei Alma Media Interactive Oy:n tunnettu ja EU-tavaramerkkirekisteröinnillä suojattu tavaramerkki ETUOVI.COM saa suojaa laajalti tunnettuna tavaramerkkinä, ja on sen vuoksi  katsonut, että Alma Median tavaramerkkiä ETUOVI.COM ei saa käyttää lehden tavaramerkkinä. Alma Media tulee hakemaan korkeimman oikeuden valituslupaa päätökseen tältä osin.

Hovioikeuden päätös ei vaikuta Alma Median ETUOVI.COM-tavaramerkin käyttöön liiketoiminnassa asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvien internet-palveluiden sekä niihin liittyvien mainonta- ja markkinointipalveluiden tunnuksena. Alma Median ja Jori-Pekka Träskbeckin välisessä oikeusprosessissa on vireillä useita oikeudenkäyntejä ja viranomaismenettelyitä koskien tunnusta ETUOVI.   

Etuovi.com jatkaa toimintaansa Suomen suosituimpana ja tunnetuimpana asunto- ja kiinteistökaupan valtakunnallisena verkkopalveluna.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh 050 5934589


Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 31.12.2010, 13:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli