Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden ja The Economistin suomenkielinen erikoislehti ilmestyy torstaina

Kauppalehden ja The Economistin suomenkielinen erikoislehti ilmestyy torstaina

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   15.12.2010 klo 11.00

 

KAUPPALEHDEN JA THE ECONOMISTIN SUOMENKIELINEN ERIKOISLEHTI ILMESTYY TORSTAINA

 

Alma Mediaan kuuluva Kauppalehti julkaisee yksinoikeudella The Economistin lisenssillä ensimmäisen suomenkielisen Maailma 2011 -erikoislehden. Kauppalehti Option erikoisnumerona 16.12.2010 julkaistava Maailma 2011 luotaa globaalia taloudellista, poliittista ja yhteiskunnallista kehitystä ensi vuonna ja tulevaisuudessa kymmenissä The Economistin asiantuntijoiden kirjoittamissa artikkeleissa.

 

Suomessa ilmestyvässä 124-sivuisessa lehdessä on lisänä myös MIT:n professori Bengt Holmströmin näkemys Suomen muuttuvasta roolista globaalissa työnjaossa. Maailma 2011 -lehdessä kirjoittavat myös Yhdysvaltojen ulkoministeri Hillary Rodham Clinton, Britannian pääministeri David Cameron ja Euroopan neuvoston presidentti Herman Van Rompuy.

 

The Economist julkaisee vuosilehden nyt 25. kerran ja sen kunniaksi eri alojen asiantuntijat arvioivat myös sitä, miltä maailma näyttää vuonna 2036. Erikoisversiot lehdestä julkaistaan Suomen lisäksi 37 maassa.

 

Suomenkielisen Maailma 2011 -erikoisjulkaisun saavat kaikki Kauppalehden tilaajat yhdessä ruokaan ja matkailuun keskittyvän Option Makujen Maailma -numeron kanssa. Maailma 2011 -erikoisnumero on laajasti myös irtonumeromyynnissä helmikuulle asti mm. R-kioskeissa, marketeissa ja kirjakaupoissa kautta maan.

 

Lisätietoja:
Hannu Leinonen, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti, puh. 010 665 2392

 

Alma Media lyhyesti

 

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 15.12.2010, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli