Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Sanna Keskinen Raahen Seudun ja Raahelaisen päätoimittajaksi

Sanna Keskinen Raahen Seudun ja Raahelaisen päätoimittajaksi

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   19.11.2010 klo 9.00

 

SANNA KESKINEN RAAHEN SEUDUN JA RAAHELAISEN PÄÄTOIMITTAJAKSI

Alma Mediaan kuuluvien paikallislehtien Raahen Seudun ja Raahelaisen päätoimittajaksi on valittu projektikoordinaattori, FM Sanna Keskinen Limingasta.  Keskinen aloittaa päätoimittajana Raahessa 1.2.2011, jolloin lehden nykyinen päätoimittaja Martti Nousiainen jää eläkkeelle.

Keskinen toimii tällä hetkellä projektikoordinaattorina Maaseudun Sivistysliiton maaseututiedotushankkeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Aikaisemmin hän on työskennellyt vuoropäällikön, toimitussihteerin ja aluetoimittajan tehtävissä Savonlinnassa ilmestyvässä Itä-Savossa ja aluetoimittajana Keskipohjanmaan Ylivieskan aluetoimituksessa.

Ennen journalistin uraansa hän on toiminut viestinnän ja äidinkielen opettajana Hämeen ammattikorkeakoulussa.

Raahen Seutu on tilattava viisipäiväinen paikallislehti ja Raahelainen kerran viikossa ilmestyvä kaupunkilehti. Lehtiä kustantaa Suomen Paikallissanomat Oy, joka on Alma Media Oyj:n paikallislehtiyhtiö. Yhtiö kustantaa Raahen Seudun ja Raahelaisen lisäksi 16 tilattavaa paikallislehteä ja kahta kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.

 

Lisätietoja:

 

Kari Juutilainen, toimitusjohtaja, Suomen Paikallissanomat Oy, puh. 050 435 4159

Sanna Keskinen, Raahen Seudun ja Raahelaisen päätoimittaja 1.2.2011 alkaen, puh. 044 568 1178

 

 

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi

  • Julkaistu: 19.11.2010, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli