Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > OP-Henkivakuutus ostaa Alma Median uudelle painolaitokselle rakennettavan kiinteistön Tampereella

OP-Henkivakuutus ostaa Alma Median uudelle painolaitokselle rakennettavan kiinteistön Tampereella

Alma Media Oyj   Pörssitiedote   29.10.2010 klo 14.00

 

OP-HENKIVAKUUTUS OSTAA ALMA MEDIAN UUDELLE PAINOLAITOKSELLE RAKENNETTAVAN KIINTEISTÖN TAMPEREELLA

 

Alma Media Oyj on tänään sopinut Tampereelle vuonna 2012 valmistuvan kiinteistön vuokraamisesta paino- ja jakeluyhtiönsä Alma Manu Oy:n käyttöön. Samassa yhteydessä Alma Media Oyj on myynyt omistamansa kiinteistöosakeyhtiö Kiinteistö Oy Uusi Painon OP-Henkivakuutus Oy:lle.

 

– Alma Median ja OP-Henkivakuutus Oy:n solmima vuokrasopimus vahvistaa edelleen Alma Media -konsernin ja OP-Pohjola-ryhmän välistä asiakassuhdetta. OP-Pohjola nousee tehtyjen sopimusten perusteella yhdeksi Alma Media -konsernin päärahoittajista, toteaa Alma Media Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Tuomas Itkonen.

 

– Olemme erittäin tyytyväisiä sijoittajayhteistyöstä Alma Media Oyj:n uuden painotalon rakennuttamisessa. Alma Media on vakavarainen vuokralainen, joten pitkä vuokrasopimus hyvälle sijainnille Tampereelle toteutettavaan kiinteistöön sopii OP-Henkivakuutuksen suorien kiinteistösijoitusten allokaatioon hyvin. Lisäksi se turvaa pitkäaikaisesti kiinteistösijoitusten vuokratuottoja, toteaa OP-Henkivakuutus Oy:n sijoitusjohtaja Karri Alameri.

 

Tampereen Patamäenkatu 9:ään rakennettavan uuden painotalon pinta-ala on 15 000 m², josta 800 m² on toimistotilaa. Vuokra-aika alkaa 1.1.2012.

 

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen, viestintäjohtaja

 

Lisätietoja:

 

Tuomas Itkonen, talous- ja rahoitusjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 244
Markku Mäkiaho, toimitusjohtaja, Pohjola Kiinteistösijoitus Oy, p. 010 252 7272

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsingin Pörssi Oy, keskeiset tiedotusvälineet

 

Alma Media lyhyesti
Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.10.2010, 16:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli