Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media laajentaa toimintaansa kuluttajille suunnattuihin hakemistopalveluihin

Alma Media laajentaa toimintaansa kuluttajille suunnattuihin hakemistopalveluihin

Alma Media Oyj   Lehdistötiedote   23.9.2010 klo 10.15

ALMA MEDIA LAAJENTAA TOIMINTAANSA KULUTTAJILLE SUUNNATTUIHIN HAKEMISTOPALVELUIHIN

 

Alma Media Oyj ostaa Porissa toimivan Intermedia Partners Oy:n osakekannan ja laajentaa yrityskaupan myötä liiketoimintaansa kuluttajille suunnattuihin yrityshakemistopalveluihin. Intermedia Partners Oy:n kehittämä ja ylläpitämä internet-yrityshakupalvelu Suomenyritykset.fi kasvattaa Alma Median alueellisten ja paikallisten sanomalehtien verkkopalveluiden palvelutarjontaa ja tukee niiden kehittymistä entistä yhteisöllisemmiksi ja erilaisia sisältökokonaisuuksia tarjoaviksi monipuolisiksi kuluttajapalveluiksi. Paikallisyhteisöä palvelevien yritysten tiedot ovat oleellinen osa tällaista palvelukokonaisuutta.

 

– Sähköisten hakemistojen markkina on Suomessa varsin kilpailtu. Uskomme, että voimme haastaa yrityshakupalveluiden muut toimijat integroimalla Suomenyritykset.fi:n osaksi luotettujen ja tunnettujen maakunta- ja paikallislehtiemme verkkopalveluita. Palvelun markkinoinnissa voimme hyödyntää laajasti Alma Media -konsernin vahvoja mediatuotteita, toteaa Petri Hakala, Satakunnan Kansan kustantaja.

 

Suomenyritykset.fi sisältää yli 300 000 suomalaisen yrityksen tiedot noin 800 toimialalta. Suomenyritykset.fi on kaikkien yritystietoa tarvitsevien käytössä maksutta ja ilman rekisteröitymistä. Intermedia Partners Oy työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä. Yrityskaupalla ei arvioida olevan henkilöstövaikutuksia. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.

 

Lisätietoja:

Petri Hakala, kustantaja, Satakunnan Kansa, puh. 010 665 8234

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva mediayhtiö, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Alma Mediassa työskentelee lähes 3000 ammattilaista. Vuoden 2009 liikevaihto oli 307,8 miljoonaa euroa, ja liikevoitto 13,5 prosenttia liikevaihdosta. Alma Median osake (ALN1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

 

  • Julkaistu: 23.9.2010, 12:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli